İstanbul içinde sadece yatak ve banyo olan kiralık oda var mı?

Hocam sakinlik istiyorsanız, Başakşehir gibi yerlere taşınacaksınız. Oralar hem kalabalık değil (günümüz İstanbul şartlarında) hem de aşırı sakin. Bende oralarda oturuyorum bu arada. Ama kiralar pahalı biraz açıkca konuşmak gerekirse. Arnavutköy'e yerleşebilirsiniz oraların kiraları ucuz ama önermem. Çünkü her yere uzak, İstanbul'un dışında kalıyor neredeyse. Sarıyer, Maslak gibi yerlerin kiraları da uygundur size göre, bi bakarsınız. Oralarda sakindir.

Genellikle size 1+0 stüdyo daire veya 1+1 daire yeter diye düşünüyorum zaten tek kişi kalacaksınız hocam anladığım kadarıyla. Bunlarda dediğim yerlerde 7000-8000 den başlıyor, 15K'ya kadar gidiyor fiyatları genel olarak.

Size akıl vermek gibi olmasın tabii. Son zamanlarda bende araştırıyorum kiralık daireleri vs. Ben doğduğumdan beri İstanbul'dayım, neredeyse her köşesini gezdim. Gerçekten güzel yerleri var. Ama işte insan kalabalığı çok fazla.
Estağfirullah hocam, zaten akıl almak için buradayım tam da.

Aynen, tek kişi kalacağım. 7-8 binden başlıyorsa çok iyi, moralim yerine geldi. Sarı siteden bakıyorum bir şeylere ama oradaki ilanlara ne kadar güvenilir pek bilmiyorum.

Üsküdar'a gittiğimde sadece merkezi birazcık kalabalıktı. Ama o merkezden 100 metre falan yürüdünüz mü gayet sakin sokakları vardı.

Sarıyer, Maslak ve Başakşehir. Tamamdır, attım hafızaya. Çok sağ olun vallahi :)

Estağfirullah hocam, zaten akıl almak için buradayım tam da.

Aynen, tek kişi kalacağım. 7-8 binden başlıyorsa çok iyi, moralim yerine geldi. Sarı siteden bakıyorum bir şeylere ama oradaki ilanlara ne kadar güvenilir pek bilmiyorum.

Üsküdar'a gittiğimde sadece merkezi birazcık kalabalıktı. Ama o merkezden 100 metre falan yürüdünüz mü gayet sakin sokakları vardı.

Sarıyer, Maslak ve Başakşehir. Tamamdır, attım hafızaya. Çok sağ olun vallahi :)
Rica ederim ne demek. Üsküdar'ın sahil kesimleri harici çok kalabalık olmaz hele ki sokakları vesaire. Sakin olur yani. Zaten orada da biliyorsunuz diye söylemedim ama oralarda da kiralık fiyatları iyi baya. Oraya da bi göz atabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı