İstanbul Karıştı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
PKK bir terör örgütüdür diyemiyorsa o onun ayıbı. Taşlayınca onu ne geçti eline ? Emin ol senden daha Türküm ırk anlamında. Orta Asyadan gelen son sülalelerdeniz. Karaçay Türkleri. Sizin kadar milliyetimi satmıyorum. Türkçülük şimdi moda oldu. Ergenlığımde yaşadım ben sizin şu anda yaşadığınız şeyleri. Çok memleketi kurtarmak istiyorsan düşman belli, kendine düşman yaratmaya çalışma. Ağlayan anaların ahı niye beni tutuyormuş ? Neye dayanarak böyle söylüyorsun bakalım ergen kardeşim benim. Yandan yemiş Türk. Klavyeden vatan kurtarma diyorsun sen neyle yazıyorsun bu yazıları saksafonla mı ? :D ikile hadi. Kendine milliyetçi deme zira komik duruyor. Milliyetçiliğe sadece zararsın.
Bitti mi kavganız çünkü daha uzatmanın manası yok

@Silinen üye Ne ayıbından bahsediyorsun? her hafta 5 askerin şehit oluyor senin, klavye başında edebiyat yapma git Hakkari'de askerlik yap ondan sonra göreceğim seni. Sende boş sol edebiyatı yapıyorsun bu sol değil haberin olsun buda sana son cevabım. Ağlayan anaların ahı sizi tutacak.

@FCLivorno Ben Türküm Türkçüyüm, Atatürkçüyüm kimsede beni ilgilendirmez. Benim Atatürkçü ve Türkçü olmam kendi vatanımda bunu söylemem birisinin zoruna gidiyorsa, b... gitsin. ;) Amerikalılar, Fransızlar, Almanlarda ırkçı o zaman, ülkesini ve soyunu seven bütün dünya ırkçı. :D Ben gördüm de bu kadar kendisini düşüreni ilk defa görüyorum bu gerçekten son postum ve artık yazmayacağım gerçekten komedi. Adam kendisi ile çelişiyor. :) Daha düzgün cevap veremiyor, mesajı alıntının içine yazıyor.
Atatürk'ün adını ağzına alması gereken son kişisin bu arada. Vatan sever adamları kalkıp burada sen şusun busun diye ayrıştıran bir adam ancak Kadir Mısıroğlu dinleyip malum partiye oy verir. Hadi sen sana yakışanı yap 1000ali için oy topla ;)

PKK bir terör örgütüdür diyemiyorsa o onun ayıbı. Taşlayınca onu ne geçti eline ? Emin ol senden daha Türküm ırk anlamında. Orta Asyadan gelen son sülalelerdeniz. Karaçay Türkleri. Sizin kadar milliyetimi satmıyorum. Türkçülük şimdi moda oldu. Ergenlığımde yaşadım ben sizin şu anda yaşadığınız şeyleri. Çok memleketi kurtarmak istiyorsan düşman belli, kendine düşman yaratmaya çalışma. Ağlayan anaların ahı niye beni tutuyormuş ? Neye dayanarak böyle söylüyorsun bakalım ergen kardeşim benim. Yandan yemiş Türk. Klavyeden vatan kurtarma diyorsun sen neyle yazıyorsun bu yazıları saksafonla mı ? :D ikile hadi. Kendine milliyetçi deme zira komik duruyor. Milliyetçiliğe sadece zararsın.
Bana ergen ve ikile diyorsun hemde klavyeden. 24 yaşındayım senden büyüğümdür kesin. Hakaret eden bir yeri tutuşan adamdır. ;) Ben cephede savaşıyorum senin gibi klavyede edebiyat yapmıyorum hadi işine bak kendini fazla güldürme. Erkek gibi tartışmayı bile beceremeyen güruh burada erkeklik yapıyor. :D Liverpool maçını izliyorum burada fazla zaman kaybetmeye gerek yok.

Bana ergen ve ikile diyorsun hemde klavyeden. 24 yaşındayım senden büyüğümdür kesin. Hakaret eden bir yeri tutuşan adamdır. ;) Ben cephede savaşıyorum senin gibi klavyede edebiyat yapmıyorum hadi işine bak kendini fazla güldürme. Erkek gibi tartışmayı bile beceremeyen güruh burada erkeklik yapıyor. :D Liverpool maçını izliyorum burada fazla zaman kaybetmeye gerek yok.
Futbol maçı izleyerek vatanı kurtaran delikanlı kardeşimize başarılar diliyoruz hadi güle güle yandan yemiş Türk kardeşim :D gerçek Türkler olarak biz bu vatanın evlatlarıyla beraber Ekrem İmamoğlunu desteklemeye devam edeceğiz. Bu arada bende 25 yaşımdayım kardeşim. Bak her konuda olduğu gibi bu konuda da yanıldın ;)

Futbol maçı izleyerek vatanı kurtaran delikanlı kardeşimize başarılar diliyoruz hadi güle güle yandan yemiş Türk kardeşim :D gerçek Türkler olarak biz bu vatanın evlatlarıyla beraber Ekrem İmamoğlunu desteklemeye devam edeceğiz. Bu arada bende 25 yaşımdayım kardeşim. Bak her konuda olduğu gibi bu konuda da yanıldın ;)
@Silinen üye Geberen kadir mırsıroğlunun bu konuyla ne alakası var? :D zavallısınız ağlamaya başladınız işte böyle devam edin. ;) Ben oyumu kime verdiğim belli. Hadi canım burada edebiyat değil icraat işliyor. Ters psikoloji yapıp konuyu saptıran uzman plakçı tayfa devam edin böyle. Niye vatan kurtaran maç izlemeyecek diye bir kural mı var? :D Allah'ım yarabbim zekaya bakar mısın. 25 yaşını göster aklını kullan hadi canım hadi burada mesai bitti. ;) Sen evinde yatarken ben Ekrem İmamoğlunun afişlerini asıyordum. ;) Laf salatası yapmayın gerçek Türklermiş tövbe yarabbim.

@Silinen üye Geberen kadir mırsıroğlunun bu konuyla ne alakası var? :D zavallısınız ağlamaya başladınız işte böyle devam edin. ;) Ben oyumu kime verdiğim belli. Hadi canım burada edebiyat değil icraat işliyor. Ters psikoloji yapıp konuyu saptıran uzman plakçı tayfa devam edin böyle. Niye vatan kurtaran maç izlemeyecek diye bir kural mı var? :D Allah'ım yarabbim zekaya bakar mısın. 25 yaşını göster aklını kullan hadi canım hadi burada mesai bitti. ;)
O kadar saçma sapan her yere saldırıyorsunuz ki :D Sen neye düşman oldun bana bakalım ? Girdim baktım hep birlikte bir adama saldırıyorsunuz. Dedim ki ayrışmayın şu anda en son ihtiyacımız olan şey ayrışma yazdık, adam bize muhalif oldu. Türklüğümü sorguladı. Bir iki laf çaktım o kadar sen neye bakarak bana düşman oldun bir anlat hele :D

@Silinen üye Ne ayıbından bahsediyorsun? her hafta 5 askerin şehit oluyor senin, klavye başında edebiyat yapma git Hakkari'de askerlik yap ondan sonra göreceğim seni. Sende boş sol edebiyatı yapıyorsun bu sol değil haberin olsun buda sana son cevabım. Ağlayan anaların ahı sizi tutacak.

@FCLivorno Ben Türküm Türkçüyüm, Atatürkçüyüm kimsede beni ilgilendirmez. Benim Atatürkçü ve Türkçü olmam kendi vatanımda bunu söylemem birisinin zoruna gidiyorsa, b... gitsin. ;) Amerikalılar, Fransızlar, Almanlarda ırkçı o zaman, ülkesini ve soyunu seven bütün dünya ırkçı. :D Ben gördüm de bu kadar kendisini düşüreni ilk defa görüyorum bu gerçekten son postum ve artık yazmayacağım gerçekten komedi. Adam kendisi ile çelişiyor. :) Daha düzgün cevap veremiyor, mesajı alıntının içine yazıyor.
Vah zavallı bula bula bu hatamı mı buldun. :) Mesajı yanlış yere yazmışım vay işte ben teröristim değil mi? :) Aferin sana. Yakaladın hatamı. O kadar bilgiden yoksun ki milliyet farklarını bile ırkçılıkla aynı kefeye koyuyorsun. Unutma her Türk senin gibi ırkçı değil. :) Neyseki azınlıktasınız. Şimdi tam da AKP MHP ağzıyla şehitlerden dem vurmaya başladın. :) O zaman Reyhanlı katliamını kim yaptı? Ankara patlaması kimin eseriydi? Peki Ceylanpınar'da öldürülen polisleri kim öldürdü? Bizim Türklerle derdimiz yok sizin gibi ırkçılık yapmıyoruz. Bizim derdimiz bu faşist iktidarlarla. Ama sanırım sen de bu iktidarı destekliyorsun. :) Sıkışınca yaptığınız tek şey Atatürkçüyüm demek zaten. Ben senden daha Atatürkçüyümdür eminim. :) Atatürk ırkçı ya da faşist değildi. Bu sizin tuhaf ideolojiniz Atatürk ölünce ortaya çıktı. Onun yaptığı milliyetçilik ayrıştırıcı değil birleştiriciydi. Siz o dönemde yaşasaydınız Mustafa Kemal'e de aynısını yapardınız. :)
...

CHP sonuna haklı.
Tepkiler normal.

Kısaca açıklamak gerekirse, Kadir Mısıroğlu'nun gebermesine karşın Atatürk'ün kurduğu AA Haber ajansının Türkiye'ye laflar atan keşke Yunanistan galip gelseydi diyen bir şahısa ona özel makale yazdırıp yayınlıyorsa bence pek de geleceğimiz hayırlı değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı