İstanbul Karıştı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yandaşlar sevmiyor falan demeyin adamlarda zaten beyin yok, orangutan'a bir şeyler öğretebilirsin ama onlara öğretemezsin. Hakaret etmek için söylemiyorum, gerçekten böyle. Her türlü hile ile alırlar artık bu sefer. Dolar isterse 20 TL olsun umurlarında bile değil, tek dertleri İstanbul'daki rantı kaybetmemek.
Geçen youtube de tartıştım birisiyle. Dolar 1 milyar da olsa inadına Tayyip diyen. Bunlar vazgeçmez geçmişle kıyaslayıp geleceği unuttular. Orangutan benzetmesi hariç dediklerinize katılıyorum.

Geçen youtube de tartıştım birisiyle. Dolar 1 milyar da olsa inadına Tayyip diyen. Bunlar vazgeçmez geçmişle kıyaslayıp geleceği unuttular. Orangutan benzetmesi hariç dediklerinize katılıyorum.
Bence insanlarda anladı fakat nedendir bilinmez ama hep aynı parti kazanıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben ayaklanan halkı da doğru bulmuyorum. Sabaha kadar bağır, seni kim takacak? YSK 2 eyleme göre karar değiştireyim diye hazır ol pozisyonunda bekliyordu zaten.

Benim gibi dışarı çıkıp, kafa dağıtmak isteyen insanların başını ağrıtmaktan ve oyalamaktan başka bir şey değil.

Can güvenliği desen, pehh. Survivor yaşıyoruz.

Bence insanlarda anladı fakat nedendir bilinmez ama hep aynı parti kazanıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aynı kişinin kazanması tuhaf cidden sorsan kimse desteklemiyo Tayyip'i. Bence de çalıyorlar oyları ama ben videoya inanmadım ne yani sen oy çalarken birisi videonu çekecek ve sen ses etmeyeceksin. Bu senaryo inandırıcı gelmedi bana.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı