İstanbul Marshmello Konseri

Bu konser ve bilet fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz? Gitmeyi düşünen var mı?
Bence bilet fiyatları dünya çapında bu kadar ünlü olan bir DJ için helede Türkiye şartlarında gayet uygun. Atmosferde harika olacak bence.

Bence de Marsmello gibi bir isme fiyatlar gayet makul. EDM dinlemeyi severim ama Marsmello benim tarzıma çok hitap etmediği için gitmeyi düşünmüyorum. TR'de Dimitri Vegas & Like Mike , KSHMR , Carnage konserlerine gittim baya eğlenceliydi. Bilmiyorum Mello konserine gelir mi ama support olarak Tony Junior gelirse çok çok efsane performans sergiliyor. Main kadar iyi yani.

Bence de Marsmello gibi bir isme fiyatlar gayet makul. EDM dinlemeyi severim ama Marsmello benim tarzıma çok hitap etmediği için gitmeyi düşünmüyorum. TR'de Dimitri Vegas & Like Mike , KSHMR , Carnage konserlerine gittim baya eğlenceliydi. Bilmiyorum Mello konserine gelir mi ama support olarak Tony Junior gelirse çok çok efsane performans sergiliyor. Main kadar iyi yani.
Atmosferin harika olacağından şüphem yok. Umarım dediğiniz gibi Tony Jr gelir. Hocam bir şey soracağım Spotify'da falan var mı playlistiniz?

Atmosferin harika olacağından şüphem yok. Umarım dediğiniz gibi Tony Jr gelir. Hocam bir şey soracağım Spotify'da falan var mı playlistiniz?

Maalesef playlistim yok direk youtube'dan setleri dinliyorum. Favori setlerimden biri,

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı