İstanbul'a konser yasağı geldi

Daha fazla  
İstanbul Valiliği, korona virüs tedbirleri kapsamında deniz araçlarındaki düğünlere ve açık alanlardaki konser, festival gibi etkinliklere yarından itibaren müsaade edilmeyeceğini duyurdu.

Şu virüs 0'a düşene kadar ne konser ne sinemayı açmayın. Hiç mi aklınız yok sayın büyükler? 900'e kadar düşmüştük. Şimdi oldu 1600.

Şu virüs 0'a düşene kadar ne konser ne sinemayı açmayın. Hiç mi aklınız yok sayın büyükler? 900'e kadar düşmüştük. Şimdi oldu 1600.
Kapitalist düzen. Hangi ülke vakaları 0'a gelinceye kadar sıkı karantina uyguladı Hiç biri. Baktılar karantina varken durmuyor, kontrollü serbestlik getirdiler. Ölenler ölür, kalan sağlar bizimdir taktiği uygulanıyor neredeyse tüm dünyada.

Benim şirketim her gün 10.000 TL gidecek. Ben para kazanmayacağım, ama her gün para kaybedeceğim Para babalarının işine gelmez. Tabii sen THY'ye kadar ölçeğini katla. Adam belki günlük kaç milyon lira kaybediyor uçağı uçmadığı için.

Tamamen kapitalist düzenin kurbanı tüm dünya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…