İstanbul'a konser yasağı geldi

Şu virüs 0'a düşene kadar ne konser ne sinemayı açmayın. Hiç mi aklınız yok sayın büyükler? 900'e kadar düşmüştük. Şimdi oldu 1600.
Keşke ama ekonomi var maalesef. Normalde ne kadar iyiyiz ayrı mesele böyle bir durumda kaç ay dayanırız ayrı mesele.

Şu virüs 0'a düşene kadar ne konser ne sinemayı açmayın. Hiç mi aklınız yok sayın büyükler? 900'e kadar düşmüştük. Şimdi oldu 1600.
Kapitalist düzen. Hangi ülke vakaları 0'a gelinceye kadar sıkı karantina uyguladı :D Hiç biri. Baktılar karantina varken durmuyor, kontrollü serbestlik getirdiler. Ölenler ölür, kalan sağlar bizimdir taktiği uygulanıyor neredeyse tüm dünyada.

Benim şirketim her gün 10.000 TL gidecek. Ben para kazanmayacağım, ama her gün para kaybedeceğim :D Para babalarının işine gelmez. Tabii sen THY'ye kadar ölçeğini katla. Adam belki günlük kaç milyon lira kaybediyor uçağı uçmadığı için.

Tamamen kapitalist düzenin kurbanı tüm dünya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı