İstanbul'da 2 gece kalınabilecek yerler ve imkanlar

AJFA

Terapat
Süper Moderatör
Sosyal Tayfı
Katılım
6 Mayıs 2013
Mesajlar
7.729
Makaleler
28
Çözümler
402
Yer
İzmir, Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. 12 Haziran 2024'te İstanbul'a gideceğim Megadeth konseri için. 11 Haziran'ı 12 Haziran'a bağlayan gece ve 12 Haziran'ı 13 Haziran'a bağlayan geceyi İstanbul'da geçirmek istediğimden araştırmalara başladım. Bütçe belirtmiyorum zaten önerileriniz durumuma uygun olmazsa mecbur günü birlik gideceğim ama en azından bir araştırayım dedim.

KüçükÇiftlik Park konser alanına yakın apart veya tesisimsi* bir yer var mıdır? Yürüme konusunda sorunum yok, yürümeyi severim. Konser alanına gerekirse 1 veya 1 buçuk saat yürüyebilirim.

*İBB'nin sağladığı imkanlar vb.

Teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Yakınlarda Bunk Hostel diye bir yer gördüm, hiç kalmadım ama konsere gelenler ve turistler için bu tarz otele göre daha ucuz konaklamalar haritada görünüyor. İstanbul'da pek ucuz bir konaklama kalmadı. Ailede memur, öğretmen, asker vb. varsa eskiden Öğretmen Evi gibi hesaplı ama temiz yerler bakılırdı.

Konser için en iyisi arkadaş evidir, otele verilecek para içeceğe verilir iki kişi de karlı çıkar. Yakında olmasa da bir arkadaşta kalma imkanı araştırmanı tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı