İstanbulda 5.1 Şiddetinde deprem

Bizim ora ya akrabalar sağlam. :D Gerçi Edirne'liyim ama tekirdağ'dada akrabalarım var. İnci sözlükdede ağaçlar erken meyve verir diyiyor. 99 Depreminde bizim incir ağacı felaket olmuştu. Yüzlerce incir vardı. Sonra deprem oldu. Sayi maya takvimi doluyor dimi ? :p

Gerçekten bu inci sözlükte var birşeyler. Bir keresinde maçın skorunu biri söylemişti. Daha birkaç tane daha olayım var. Bunlara ben tanık oldum.

Daha önce dayıma muska koymuşlar. Anneannemler bir hocamıdır cadımıdır birine gitmişler. Kadın eliyle koymuş gibi yerini söylemiş. Helal olsun valla arama motorları gibiler. :D

Ateistlikle ne alakası var bunun sonuçta kadın buluyor. Ama nasıl ? O gün eniştemlerde oradaydı (tam neyim olduğunu bilmiyorum :)) onunda annesine koymuşlar. Kadın 'evin 2 kapısı var' demiş. Sonra 'ilk kapı değil 2. kapıda fare var' demiş. Ahır kapısını kast ediyor. Eliyle koymuş gibi bulmuşlar.

Koydugu yeri bilir tabi. Ne demis kapıda. Demekki içeri girmeden kşeye bir çocuk ile siz oraya ulaşmadan yerleştirmiş.
Ateistlikle ne alakası var deme. Zaten biliyorsun ateistim Alper. Şimdi o hacı hoca falan dinde sizin cin dediklerinizi kullanır. Ee ben dine inanmıyorsam 3 harflilere (cin) inanmam.

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı