İstanbul'da(Anadolu yakasi) berber var mi?

kalcssl

Femtopat
Merhaba arkadaşlar, sorudaki yazdigi gibi, İstanbul'un Anadolu yakasinda(Ozellikle Ataşehir ve Ataşehir'e komsu ilcelerde) onerebileceginiz bir berber var mi?

Zaten bildiginiz gibi cogu berber kendi kafasina gore saç tirasi yapiyor ve bana sorun cikartiyor.

Merhaba arkadaşlar, sorudaki yazdigi gibi, İstanbul'un Anadolu yakasinda(Ozellikle Ataşehir ve Ataşehir'e komsu ilcelerde) onerebileceginiz bir berber var mi?

Zaten bildiginiz gibi cogu berber kendi kafasina gore saç tirasi yapiyor ve bana sorun cikartiyor.
Cihan Ünal var Erenköyde. Fiyatı epey tuzlu ama ona göre kalite.

Dosya Ekleri

• IMG_9952.png
    IMG_9952.png
    110,4 KB · Görüntüleme: 55
Butceme uygunmus, az once google maps uygulamasindan da baktim, yorumlarin şahane, tesekkurler onerin icin
Kestirdin mi dostum?
Ben önerdim fakat kendim kestirmedim orada. İyi olduğunu biliyorum sadece. İstediğin gibi yaptılar mı? Ben de yazın değişik bir model düşünüyorum. Normalde kendim keserim fakat bu model kendim üstesinden gelebileceğim bir şey olmadığı için kaliteli bir yere gideyim diyorum.

Kestirdin mi dostum?
Ben önerdim fakat kendim kestirmedim orada. İyi olduğunu biliyorum sadece. İstediğin gibi yaptılar mı? Ben de yazın değişik bir model düşünüyorum. Normalde kendim keserim fakat bu model kendim üstesinden gelebileceğim bir şey olmadığı için kaliteli bir yere gideyim diyorum.
Ben acikcasi memnun kaldim, bu cumartesi gene gidecem oraya. Tabi sen nasil sac modeli dusunuyon bilmiyom, Bahsettigin tarzda bir sac modeli yaptitman icin mahalle berberine gitme bence de, bu onerdigin berber daha iyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı