İstanbul'da Arabayla Gidilebilecek Güzel Yerler

denylord

Kilopat
Katılım
11 Mart 2015
Mesajlar
965
Makaleler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İstanbul'da (Avrupa yakası tercihen) arkadaş ortamıyla arabayı çekip manzaraya karşı oturabileceğimiz mekan önerilerinizi bekliyorum.

Genellikle alkol vs. takıldığımız için çok kalabalık olmaması ve polislerin, bekçilerin pek devriye gezmediği yerler olursa sevinirim. 😄
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Alkolsüz olarak Atatürk Arboretumu güzel yerdir, önerebilirim. İçeri yiyecek içecek (su hariç olması lazım) sokmak yasak. Bunun dışında Sarıyer sahil de fena değildir. Kadıköy rıhtım olabilir.
Havalar soğudu malum. O yüzden sahil kenarları değilde daha sessiz sakin manzaraya karşı arabayı çekip içinde oturabileceğimiz yerler lazım.
 
Alkollü araç kullanmayın, işin ceza boyutunu geçtim birine çarparsınız veya trafik kazası geçirirsiniz hayatınız mahvolur. En azından sürecek kişi içmesin.
 
İstanbul'da mı boş ver kardeş.Gezilecek yer çokta trafiği insanı dert.Ama Emirgan korusu,Atatürk arboretumu,Yoros Kalesi olabilir aklıma geldikçe yazarım.
 
İstanbul ve araba? 😆 Tavsiyem vale hizmeti olan bir yer seçin. Yoksa ya parkedecek yer bulamazsınız, ya da bulursunuz ama pusuda bekleyen çekiciler gelir çekerler :) Vale hizmeti varsada, arabanızın hayatı boyunca görmediği eziyeti birkaç dakikada göreceği gerçeğini kabullenin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı