İstanbul'da balık tutarak para kazanmak

HALS

Centipat
Yer
ISTANBUL
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Sizce bir getirisi olur mu? Boş zamanım çok; evde canım sıkılıyor, geceden gidip tüm gün tutmayı düşünüyorum. Amatörüm.

Akşam yemeğinde karnını doyuracak kadar tutarsan şükret, öyle diyeyim :D

Bir ara zevkine gidiyorduk arkadaşlarla, sohbet, muhabbet, gırgır, şamatasına gidiyordum. Öyle çok bir şey çıkmıyordu.

Akşam yemeğinde karnını doyuracak kadar tutarsan şükret, öyle diyeyim :D

Bir ara zevkine gidiyorduk arkadaşlarla, sohbet, muhabbet, gırgır, şamatasına gidiyordum. Öyle çok bir şey çıkmıyordu.
Hocam gerçek balıkçılar tutuyor mevsimi olunca, babam balığa gittiğinde boş gelmez mesela 😃

Tabii para kazanacak kadar tutuyorlar mı bilmiyorum.

Hocam gerçek balıkçılar tutuyor mevsimi olunca, babam balığa gittiğinde boş gelmez mesela 😃

Tabii para kazanacak kadar tutuyorlar mı bilmiyorum.
Ya kovaya bir şekilde balık giriyor ama öyle işi ticarete dökecek kadar bir deneyim göremedim henüz :) Hobi olarak bakarsanız ve sağlam arkadaş grubuyla giderseniz keyifli bir iş aslında.

Sabırsız bir insanımdır ama bekleme işini sohbet muhabbetle kapatınca keyifli hale dönüşüyor :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı