Ürünleri kendim götürerek toplatabileceğim güvenilir bir yer var mıdır? İlk toplamam olacağı için ilk seferlik bir kişiyi izleyerek ve ondan dinleyerek öğrenmem daha yararlı olacaktır diye düşünüyorum. Avrupa yakası tercihimdir.
Teşekkürler. Güvenilir mi acaba?Yazıcıoğlun'dan.
Kendim toplamayı denemek isterim ancak yinede ilk toplama için bir kişiyle yapmak istiyorum, öğrenme açısından.Şu mutasyonlu zımbırtı çıkmışken aç Technopat videosunu tek tek uygula kendin topla, boş yere adamlara 50 TL'de vermemiş olursun.
Kablolama konusunda çekiniyorum.Kendi eviniz. Bu işlemi gözünüzde büyütmeyin.
Kablolama mükemmel olmak zorunda değil. Toplamadan önce planını yaparsınız zaten.Kablolama konusunda çekiniyorum.
Teşekkürler.Kablolama mükemmel olmak zorunda değil. Toplamadan önce planını yaparsınız zaten.
İtopya yapıyor mu harici sistem toplamayı? Ben sadece kendi sistemlerini topluyorlar diye biliyordum.İtopya'nın Kadıköy veya Beylikdüzü şubelerine bakabilirsiniz.
Acıbadem Şubesi
Acıbadem E-5 Üzeri, Hasanpaşa Mahallesi, Lavanta Sokak, Etap İş Merkezi D Blok No:22 Kadıköy/İSTANBUL
Beylikdüzü Şubesi
Barış Mahallesi, Belediye Caddesi, Ginza Lavinya No:30/A5, Beylikdüzü/İSTANBUL
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.