İstanbul'da bilgisayar toplatma

Ruhadam

Decapat
Tek tek indirimleri takip ederek bilgisayar parçalarımı topladım fakat gerek parça birleştirmeyi gerek Windows kurulum hakkında maalesef hiçbir şey bilmiyorum.
Bu sistemi güvenebileceğim mümkünse kurulum esnasında izleyebileceğim bunu ücret karşılığında birleştirebileceğim bir şirket, firma, yer biliyor musunuz? İstanbul'da oturuyorum.

ben de hiç bilmiyordum video izle çok basit bir şey tek ben de bulaşmıyordum hiç video izleyerek ögrendim şu ana kadar 10dan fazla bilgisayar birleştirdim hiçbir sıkıntı olmadı bikaç şeye dikkat et sadece o da

işlemciyi yerleştir kapağını dikkatli kapat ve fazla oynama pin yuvalarını bozabilirsin bi de kablolama izle youtubeden para vermeye gerek yok bence

Elin tornavida tutuyorsa montajı yapabilirsin. Paran ve zamanın cebinde kalsın. Ayrıca kimse senin malına senin kadar özen göstermez. Kendiniz montajlayın, kolaya kaçmayın, gerekirse yanlış montaj yapın ama öğrenin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

arkadaşın vs. bilen bi kişi varsa ona da yaptırabilirsin bilgisayarcılara gitmene gerek yok en azından daha özenli yaparsın bir sıkıntı olmaz pc parçaları çok narin parçalar değil o kadar
istanbulun neresindesin acaba forumda yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır belki

Son düzenleme:
Arkadaşlar yanlış bir hareketle bilgisayar parçasına zarar vermekten çekiniyorum size bir şey danışabilir miyim ?

Bu kasayı aldım 2 tane fan ile geldi.İlave olarak kaç fan daha takmamı tavsiye edersiniz kaç mm olmalı ? Ve ses farkı oluyor mu fanlar arasında şimdiden teşekkürler.

Ben de açıkçası bugüne kadar hiç kasayı kendim toplamadım fakat benim en büyük korkum işlemciyi yuvasına sıkıntısız bir şekilde yerleştirebilmek. Bu işlemden çekiniyorum. Bu yapılabilirse o kadar zor bir işlem değil. Macun yenilemek de zor geliyordu ama onu 2 sene önce atlattım ilk denememde gayet olumlu bir sonuç aldım.

Ben de açıkçası bugüne kadar hiç kasayı kendim toplamadım fakat benim en büyük korkum işlemciyi yuvasına sıkıntısız bir şekilde yerleştirebilmek. Bu işlemden çekiniyorum. Bu yapılabilirse o kadar zor bir işlem değil. Macun yenilemek de zor geliyordu ama onu 2 sene önce atlattım ilk denememde gayet olumlu bir sonuç aldım.
Sadece işlemcinin köşesindeki üçgen ile anakartta slottaki üçgeni aynı yönde olacak şekilde koyacaksınız. Intel, AMD fark etmez.
Arkadaşlar yanlış bir hareketle bilgisayar parçasına zarar vermekten çekiniyorum size bir şey danışabilir miyim ?

Bu kasayı aldım 2 tane fan ile geldi.İlave olarak kaç fan daha takmamı tavsiye edersiniz kaç mm olmalı ? Ve ses farkı oluyor mu fanlar arasında şimdiden teşekkürler.
Ben de hiç sistem toplamamıştım, sadece video izlemiştim ve kendime güveniyordum toplama konusunda. Şu anki sistemimi kendim topladım sadece video izleyerek hiç bir tecrübem olmamasına rağmen. Sadece bir kaç farklı sistem toplama videosu izleyin ve kendinize güvenin. Emin olun o kadar zor bir işlem değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı