- Makaleler
- 1
Nerede ikamet ediyorsun? Çevrende muhakkak olmalı bir bilgisayarcı. Özel araç varsa tabii daha kolay olacaktır.
Aracım yok. Götürmem imkansız.Hocam Mecidiyeköy'de bilgisayarcılar var sorsan gösterir herkes oraya gidersen yapacaklardır başında bekleyebilirsin zaten kısa bir işlem.
Yakınımda sanırsam kimse yokAslında forumdan arkadaşlarda yardımcı olabilir İstanbul içinde yakın birileri vardır belki
Küçükçekmece. Özel araç ne yazık ki ve çevrede güvenilir bilgisayarcı yok denicek kadar az.Nerede ikamet ediyorsun? Çevrende muhakkak olmalı bir bilgisayarcı. Özel araç varsa tabii daha kolay olacaktır.
3 parça hariç sistem hazır. Artık çok geçDostum sana tavsiyem inventus adlı siteden alabilirsin. Sistemi toplayıp istersen windows 10 deneme sürümü nü yükletebilirsin.
Güvenle yapıcak birinden bekliyorum açıkçası . O da yok gibi.Keşke Ankara'da olsaydınız seve seve yardımcı olurdum. Önce tanıdığınız insanlara sorun. Yapabilen çıkar belki.
Anakart, Ekran kartı, Kasa, PSU, SSD,Ram elimde şu an.Küçükçekmece bana çok uzak değil. Birkaç kişi daha çıkarsa eğer hem ufak bir Sosyal toplantısı hem de montaj işini hallederiz. Hangi parçalar geldi bu arada?
İşlemci, HDD, Sıvı soğutma. Umarım gelen birkaç kişi olurYani sadece işlemci kaldı.
Dediğim gibi birkaç arkadaş da isterse hem buluşur sohbet eder hem de montaj işini hallederiz. Tabii zamanın herkese uyması kaydıyla![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.