İstanbul'da deprem oldu

Bu operatörler şaka mı ya? O kadar para ödüyoruz bir deprem oluyor direkt kesiliyorlar. Sevdiklerime bile ulaşamıyorum.

Bende İstanbul da yaşıyorum ve ortasında sayılırım. Allahtan fazla sallansam da bir sıkıntım falan yok. Panik yapıp camdan aşağıya atlayanlarda var. Geçmiş olsun.
Size de geçmiş olsun hocam, herkese geçmiş olsun. Bu gece içeri girmeyi düşünüyor musunuz?

Ben videoya çektim 10. katta oturuyorum bina 30 yıllık.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geçmiş olsun hocam.

Eve daha yeni girdim, herkese geçmiş olsun.

Aynı hocam. Burada da her yer dolu. Ve mahalle arası parkındayız hemen yanda bina var. Sıkıntı yani. Hava da çok soğuk biliyorsunuzdur.
Evet çok soğuk. Okullar tatil edilmiş fakat iş yerleri tatil edilmemiş. Şunu anlamadım öğrencilerinde canı var küçükler fakat aileleri? İş yerleri de tatil edilmesi lazım onlarında canı var.

Size de geçmiş olsun hocam, herkese geçmiş olsun. Bu gece içeri girmeyi düşünüyor musunuz?

Geçmiş olsun hocam.
Teşekkür ederim. Biz şu anda nerede kalacağımızı tartışıyoruz, şimdiye kadar çıktığımızdan beri etrafı boş bir alanda oturuyorduk.

Ama kesinlikle kendi evimize girmeyeceğiz eski ve riskli bir bina. Bana kalsa camide kalalım ama ailem pek sıcak bakmıyor çadır yok diye.

Teşekkür ederim. Biz şu anda nerede kalacağımızı tartışıyoruz, şimdiye kadar çıktığımızdan beri etrafı boş bir alanda oturuyorduk.

Ama kesinlikle kendi evimize girmeyeceğiz eski ve riskli bir bina. Bana kalsa camide kalalım ama ailem pek sıcak bakmıyor çadır yok diye.
Camiler açık hocam sabaha kadar hatta bizim burada sıcak çorba falan da veriyorlardı.

Eve daha yeni girdim, herkese geçmiş olsun.
Size de geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı