İstanbul'da deprem oldu

Kovboy şapkalı tipi dinlemeyin.
Herkes farklı şeyler diyor. Bilim adamları bile birbiri ile çelişiyor. Kim doğru, kim yanlış pek bilinmez. Onu dinle, bunu dinleme diye bir şey olmaz. Ha ne olursa olsun bir önlem almak şart.

Ama 1999 depremini ve 2019 Eylül İstanbul depremini bilmişti o kovboy şapkalı adam.
Onları diğer uzmanlar da bildiler. İstersen dinle, senin hayatın. Şahsen ben, elinde herhangi bir veri olmadan parkta kovboy şapkasıyla konuşan biri yerine College de France'da ders anlatmış, İngiliz Kraliyet Bilimler Akademisi, Rus Bilimler Akademisi, ABD Ulusal Bilimler Akademisi başta olmak üzere Avrupa ve Dünya genelinde alanının en iyilerinden olarak tanınan ve elinde Kandilli Rasathanesi ve İTÜ'den aldığı verilerle konuşan birisine güvenmeyi tercih ederim. Seni bilmem.

Herkes farklı şeyler diyor. Bilim adamları bile birbiri ile çelişiyor. Kim doğru, kim yanlış pek bilinmez. Onu dinle, bunu dinleme diye bir şey olmaz. Ha ne olursa olsun bir önlem almak şart.
Yukarıdaki cevap senin için de geçerli. Benim doktora öğrencisi arkadaşım var, o da bilim adamı sayılır. Deprem olmayacak dese onu da dinleyecek misin? Lavuk parkta hangi verilere dayanarak söyledi kendi bile bilmiyor.

Onları diğer uzmanlar da bildiler. İstersen dinle, senin hayatın. Şahsen ben, elinde herhangi bir veri olmadan parkta kovboy şapkasıyla konuşan biri yerine College de France'da ders anlatmış, İngiliz Kraliyet Bilimler Akademisi, Rus Bilimler Akademisi, ABD Ulusal Bilimler Akademisi başta olmak üzere Avrupa ve Dünya genelinde alanının en iyilerinden olarak tanınan ve elinde Kandilli Rasathanesi ve İTÜ'den aldığı verilerle konuşan birisine güvenmeyi tercih ederim. Seni bilmem.

Yukarıdaki cevap senin için de geçerli. Benim doktora öğrencisi arkadaşım var, o da bilim adamı sayılır. Deprem olmayacak dese onu da dinleyecek misin? Lavuk parkta hangi verilere dayanarak söyledi kendi bile bilmiyor.
7.2'lik deprem olduğunda ne Celal hoca kalır ne de kovboy ne de siz kalırsınız. Siz kendiniz tedbir alın. Elbette ki bazı hocalar dinlenir, safsata yapanlar dinlenmez ama herkes farklı bir şey diyor. Hangisine inanmalıyız çok karışık.

İstanbul'da deprem meydana geldi 6.2 büyüklüğünde. Geçmiş olsun herkese, ben Manisa'dayım herkes sallandık diyor ama ben hissetmedim. Hatlar da çekmiyor arayamıyorum kimseyi yoğunluk var sanırım. Fikirlerinizi bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tekirdağ'da oturuyorum, fena sallandık.

Benimle sahil ile aramda yaklaşık 1 saat var hocam. Avcılara yakınım.

4 ve üstünü hissediyoruz.

Benim de sahille 10 dk var, üzücü bir durum.

7.2'lik deprem olduğunda ne Celal hoca kalır ne de kovboy ne de siz kalırsınız. Siz kendiniz tedbir alın. Elbette ki bazı hocalar dinlenir, safsata yapanlar dinlenmez ama herkes farklı bir şey diyor. Hangisine inanmalıyız çok karışık.
bence en iyisi kimseye inanmayıp önlem almak, inansan da önlemi alacaksın inanmasan da. en azından kafa karışıklığı olmaz

@Deiinzz sahilde oturmanız kötüymüş hocam :/. Ben de birkaç sene önceye kadar Başakşehir'deydim 5,8'lik deprem olmuştu 2019'da çok fenaydı ama şuan da Tekirdağ'ın Kıyıköy'e yakın taraflarındayım buraya çok vurmuyor. Sarı bir de burası haritada. İstanbul'daki akrabalarım aşırı aşırı salladığını da söylüyor. Coğrafya kaderdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı