hogwartscanavarı
Decapat
Benimle sahil ile aramda yaklaşık 1 saat var hocam. Avcılara yakınım.@hogwartscanavarı Siz hangi ildesiniz hocam? Yakınsınız galiba fay hattına.
4 ve üstünü hissediyoruz.
Benimle sahil ile aramda yaklaşık 1 saat var hocam. Avcılara yakınım.@hogwartscanavarı Siz hangi ildesiniz hocam? Yakınsınız galiba fay hattına.
Ama 1999 depremini ve 2019 Eylül İstanbul depremini bilmişti o kovboy şapkalı adam.Kovboy şapkalı tipi dinlemeyin.
Herkes farklı şeyler diyor. Bilim adamları bile birbiri ile çelişiyor. Kim doğru, kim yanlış pek bilinmez. Onu dinle, bunu dinleme diye bir şey olmaz. Ha ne olursa olsun bir önlem almak şart.Kovboy şapkalı tipi dinlemeyin.
Onları diğer uzmanlar da bildiler. İstersen dinle, senin hayatın. Şahsen ben, elinde herhangi bir veri olmadan parkta kovboy şapkasıyla konuşan biri yerine College de France'da ders anlatmış, İngiliz Kraliyet Bilimler Akademisi, Rus Bilimler Akademisi, ABD Ulusal Bilimler Akademisi başta olmak üzere Avrupa ve Dünya genelinde alanının en iyilerinden olarak tanınan ve elinde Kandilli Rasathanesi ve İTÜ'den aldığı verilerle konuşan birisine güvenmeyi tercih ederim. Seni bilmem.Ama 1999 depremini ve 2019 Eylül İstanbul depremini bilmişti o kovboy şapkalı adam.
Yukarıdaki cevap senin için de geçerli. Benim doktora öğrencisi arkadaşım var, o da bilim adamı sayılır. Deprem olmayacak dese onu da dinleyecek misin? Lavuk parkta hangi verilere dayanarak söyledi kendi bile bilmiyor.Herkes farklı şeyler diyor. Bilim adamları bile birbiri ile çelişiyor. Kim doğru, kim yanlış pek bilinmez. Onu dinle, bunu dinleme diye bir şey olmaz. Ha ne olursa olsun bir önlem almak şart.
7.2'lik deprem olduğunda ne Celal hoca kalır ne de kovboy ne de siz kalırsınız. Siz kendiniz tedbir alın. Elbette ki bazı hocalar dinlenir, safsata yapanlar dinlenmez ama herkes farklı bir şey diyor. Hangisine inanmalıyız çok karışık.Onları diğer uzmanlar da bildiler. İstersen dinle, senin hayatın. Şahsen ben, elinde herhangi bir veri olmadan parkta kovboy şapkasıyla konuşan biri yerine College de France'da ders anlatmış, İngiliz Kraliyet Bilimler Akademisi, Rus Bilimler Akademisi, ABD Ulusal Bilimler Akademisi başta olmak üzere Avrupa ve Dünya genelinde alanının en iyilerinden olarak tanınan ve elinde Kandilli Rasathanesi ve İTÜ'den aldığı verilerle konuşan birisine güvenmeyi tercih ederim. Seni bilmem.
Yukarıdaki cevap senin için de geçerli. Benim doktora öğrencisi arkadaşım var, o da bilim adamı sayılır. Deprem olmayacak dese onu da dinleyecek misin? Lavuk parkta hangi verilere dayanarak söyledi kendi bile bilmiyor.
İstanbul'da deprem meydana geldi 6.2 büyüklüğünde. Geçmiş olsun herkese, ben Manisa'dayım herkes sallandık diyor ama ben hissetmedim. Hatlar da çekmiyor arayamıyorum kimseyi yoğunluk var sanırım. Fikirlerinizi bekliyorum.
Benimle sahil ile aramda yaklaşık 1 saat var hocam. Avcılara yakınım.
4 ve üstünü hissediyoruz.
bence en iyisi kimseye inanmayıp önlem almak, inansan da önlemi alacaksın inanmasan da. en azından kafa karışıklığı olmaz7.2'lik deprem olduğunda ne Celal hoca kalır ne de kovboy ne de siz kalırsınız. Siz kendiniz tedbir alın. Elbette ki bazı hocalar dinlenir, safsata yapanlar dinlenmez ama herkes farklı bir şey diyor. Hangisine inanmalıyız çok karışık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.