İstanbul'da deprem meydana geldi 6.2 büyüklüğünde. Geçmiş olsun herkese, ben Manisa'dayım herkes sallandık diyor ama ben hissetmedim. Hatlar da çekmiyor arayamıyorum kimseyi yoğunluk var sanırım. Fikirlerinizi bekliyorum.
Dedim bu sefer gidiyoruz. Jahrein Miranda kavgası izliyordum. Bir anda üstten 5 saniye içerisinde ortalama 5.8 deprem diye bildirim geldi. Okuyamadan sallanmaya başladı.
Felaket tellallığı falan yok, doğrular böyle. Aylardır söyleniyor İstanbul depremi olacak diye. Hatta bu daha başlangıç. Çok daha büyüğü olacak, ne zaman olur onu bilemeyiz fakat çok uzak bir tarihte değil. Devlet tedbir almıyor bari insanlar bilinçlensin tedbir alsın.
Felaket tellallığı falan yok, doğrular böyle. Aylardır söyleniyor İstanbul depremi olacak diye. Hatta bu daha başlangıç. Çok daha büyüğü olacak, ne zaman olur onu bilemeyiz fakat çok uzak bir tarihte değil. Devlet tedbir almıyor bari insanlar bilinçlensin tedbir alsın.
2000'lerin başından beri dönüyor bu muhabbet. Hatta Düzce depreminden beri. Kimseye kem konuşmayın dedim diye ben mi suçluyum? 6.2 zaten yeterince büyük bir deprem. 8.0 mı olmasını istiyorsunuz?
2000'lerin başından beri dönüyor bu muhabbet. Hatta Düzce depreminden beri. Kimseye kem konuşmayın dedim diye ben mi suçluyum? 6.2 zaten yeterince büyük bir deprem. 8.0 mı olmasını istiyorsunuz?
@Diamant Bundan 20 ila 30 yıl sonra neredeyse hepimizin iyi ya da kötü kanser olacağı da gayet "objective fact" ancak ben kimsenin morali bozulsun diye tutup hepimiz kanser olacağız öleceğiz biteceğiz diye konuşmuyorum hasta birinin yanında. Zor zamanlar geçiren insanlar iyi şeyler duymak isterler. Umut yaşama enerjisini körükler, olası bir kötü durumda bile kişi umut ettiği ve onu koruduğu sürece hayatta kalma şansını arttırabilir, bu tecrübem ile sabit bir durum.