İstanbul'da deprem oldu

İstanbul'da deprem meydana geldi 6.2 büyüklüğünde. Geçmiş olsun herkese, ben Manisa'dayım herkes sallandık diyor ama ben hissetmedim. Hatlar da çekmiyor arayamıyorum kimseyi yoğunluk var sanırım. Fikirlerinizi bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben üsküdardayım hatlarda sorun yok gibi.

Dedim bu sefer gidiyoruz. Jahrein Miranda kavgası izliyordum. Bir anda üstten 5 saniye içerisinde ortalama 5.8 deprem diye bildirim geldi. Okuyamadan sallanmaya başladı.

Ben salonda Şaban oğlu Şaban izliyordum. Başta 4'tü 5 oldu 6 oldu şimdi depremin şiddeti.

İstanbul ve çevresinde bulunan tüm illere, geçmiş olsun.

Telefonuma 1-2sn önce bildirim geldi, hemen ailem2 söyleyip sakin olmalarını söyledim, peşinden deli dehşet salladı.
-Ümraniye

Ne o bildirim şeyi? Bize şu an bile bildirim gelmedi.

Lütfen felaket tellallığı yapmayın. Allah korusun tutar falan, çok korkunç şeyler olabilir. Bununla kalır inşallah sönüp gider.
Felaket tellallığı falan yok, doğrular böyle. Aylardır söyleniyor İstanbul depremi olacak diye. Hatta bu daha başlangıç. Çok daha büyüğü olacak, ne zaman olur onu bilemeyiz fakat çok uzak bir tarihte değil. Devlet tedbir almıyor bari insanlar bilinçlensin tedbir alsın.

Deprem ağı uygulamasını indirin şarjda iken 40saniye kadar önce bildirim gönderdi beklenen deprem diye. Geçmiş olsun.

Ne o bildirim şeyi? Bize şu an bile bildirim gelmedi.

Telefon titredi ve biip biip diye ses çıkardı, bildirimi görmedim sadece yukarıda anlattıklarım oldu, 2 3sn sonra da deprem başladı.

Felaket tellallığı falan yok, doğrular böyle. Aylardır söyleniyor İstanbul depremi olacak diye. Hatta bu daha başlangıç. Çok daha büyüğü olacak, ne zaman olur onu bilemeyiz fakat çok uzak bir tarihte değil. Devlet tedbir almıyor bari insanlar bilinçlensin tedbir alsın.
2000'lerin başından beri dönüyor bu muhabbet. Hatta Düzce depreminden beri. Kimseye kem konuşmayın dedim diye ben mi suçluyum? 6.2 zaten yeterince büyük bir deprem. 8.0 mı olmasını istiyorsunuz?

2000'lerin başından beri dönüyor bu muhabbet. Hatta Düzce depreminden beri. Kimseye kem konuşmayın dedim diye ben mi suçluyum? 6.2 zaten yeterince büyük bir deprem. 8.0 mı olmasını istiyorsunuz?
Sizi suçladığım yok. Deprem olmasını istediğimde yok, olacak zaten. Bu işler bilimsel, kem konuşma gibi saçma sapan şeylerin etkisi olmaz.

Telefon titredi ve biip biip diye ses çıkardı, bildirimi görmedim sadece yukarıda anlattıklarım oldu, 2 3sn sonra da deprem başladı.

Aynı şekil bende de oldu. Babamın telefonuna bildirim geldi. 10 saniye içinde sismik dalga diye uyarı verdi geri sayım bitince sallanmaya başladı.

@Diamant Bundan 20 ila 30 yıl sonra neredeyse hepimizin iyi ya da kötü kanser olacağı da gayet "objective fact" ancak ben kimsenin morali bozulsun diye tutup hepimiz kanser olacağız öleceğiz biteceğiz diye konuşmuyorum hasta birinin yanında. Zor zamanlar geçiren insanlar iyi şeyler duymak isterler. Umut yaşama enerjisini körükler, olası bir kötü durumda bile kişi umut ettiği ve onu koruduğu sürece hayatta kalma şansını arttırabilir, bu tecrübem ile sabit bir durum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı