İstanbul'da deprem oldu

Dua edelim de bu depremler Hataydaki gibi öncü deprem olmasın. 6 Şubattan bu yana, 2 yıldır hiçbir şey öğrenememiş kimse. Kimse bir şeyden ders çıkartmamış. Tekrar aynı kaos, insanlar camlardan atlamış. Aynı senaryoyu tekrar yaşayacağız. Deprem olacak, herkes yardım etmek için deprem bölgesine doğru yola çıkacak. Kimse kimseye ulaşamayacak. İletişimsizlikle beraber herkes deprem bölgesine gidecek. Asıl yardımcı olması gereken, yardım edebilecek kişiler deprem bölgesine ulaşamayacak. Gerekli gereksiz herkes deprem bölgesine yığılacak. Sahte haberler baş göstermeye başlayacak. Sosyal medyaya erişim engeli getirilecek. Yollar kapanacak falan filan. İnsanların gerçekten acilen eğitim alması gerek. Çok acilinden.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İstanbul'da son bir saat içerisinde meydana gelen depremler.

Geçmiş olsun herkese inşallah yaralanan yoktur.

Lütfen felaket tellallığı yapmayın. Allah korusun tutar falan, çok korkunç şeyler olabilir. Bununla kalır inşallah sönüp gider.

İyiyi düşünüp iyi konuşmamız lazım. Olumsuz konuşursak hep olumsuz şeyler olur. Bu arada ben de Gebze'deyim, burada da hissedildi deprem ama 3-4 saniye sürdü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dedim bu sefer gidiyoruz. Jahrein Miranda kavgası izliyordum. Bir anda üstten 5 saniye içerisinde ortalama 5.8 deprem diye bildirim geldi. Okuyamadan sallanmaya başladı.

Vodafone kullanıyorum wifi üzerinden yazıyorum neden internetim E’ye düştü neden abi neden 5. Kattan zor attık kendimizi. Kimseyi arayamadık göçük altında olsaydık aramazdık yine! Şimdi arıyamıyoruz kaldı ki göçük altında arama yapacağız!!!

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı