İstanbul'da deprem oldu

Deprem merkezine yakın bir yerde yaşıyorum. Beşik gibi sallandık. Bina da eski. Beklenen deprem olursa, benim için iyi olmayacak.

@Diamant Bundan 20 ila 30 yıl sonra neredeyse hepimizin iyi ya da kötü kanser olacağı da gayet "objective fact" ancak ben kimsenin morali bozulsun diye tutup hepimiz kanser olacağız öleceğiz biteceğiz diye konuşmuyorum hasta birinin yanında. Zor zamanlar geçiren insanlar iyi şeyler duymak isterler. Umut yaşama enerjisini körükler, olası bir kötü durumda bile kişi umut ettiği ve onu koruduğu sürece hayatta kalma şansını arttırabilir, bu tecrübem ile sabit bir durum.
Herkes kanser olacak diye bir durum yok ama bu depremin olacağı artık net. İnsanlar en azından tedbir alabilir diye diyorum. Örneğin eşyaları düşmeyecek şekilde sabitlersin vs. ne yapsan kârdır. Bende deprem bölgesindeyim, bende depremi yaşadım. Ailem hariç tüm akrabalarım, sevdiklerim İstanbul'da oturuyor. Bende korkuyorum ama gerçekler böyle maalesef.

Depremi bir hissettim ne kadar koltuk varsa hepsini çektim birleştirdim powerbank tablet telefon topladım şükür ki sorun olmadı. Geçmiş olsun herkese. Android deprem uyarısı depremden önce uyarıyı gönderdi.

Kaç tane büyük deprem oldu, 2 güne unutulup normal yaşama devam ediliyor. O yüzden yapacak bir şey yok, bu da 2 güne unutulacak.

İyiyiz çok şükür. Ben komşu ilde yaşıyorum. O anda da oyun oynuyordum. Annem korktu bir anda kapı vurdu cereyan oldu sandım sonra lamba sallanınca koştur koştur çıktım annem kardeşimle beraber. Geri çıktık bir daha oldu bekledik daha demin de yukarı çıktık tekrar şuan da bitti galiba. Neyse ki ikinci kattayız da hızlı hızlı çıkabiliyorum dışarı.

Bayağı salladık cidden çok kötüydü.

Hgerkese geçmiş olsun. Çorlu'da odamda masamda otururken bir anda sallanmaya başladı çok sağlam şekilde dışarı çıktık hemen. Bu gece mümkünse dışarıda kalın.

İstanbul hemen hazırlıklı olması lazım o kadar uyarıyorlar ama maalesef biz önemsemiyoruz çok büyük bir deprem kopacak gibi ama ne zaman bilemeyiz İstanbul hiç düşünemiyorum geçmiş olsun herkese.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı