İstanbul'da maske yasağı kaldırıldı mı?

Makaleler
151
Yer
Çengelköy
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524428124
Bugün dışarda işlerim olduğu için dışarı çıktım. Yürüme mesafesi olduğu için yürüyerek gidip geldim, gördüğüm manzara hayret verici. Her kesimden insan maskesiz geziyor. Çalışan maskesiz, alışveriş yapan maskesiz, çocuğuyla dışarda gezen anne/baba maskesiz, bisiklete binen maskesiz, yürüyüşe çıkan maskesiz... Karşılaştığım maske takanların sayısı takmayanlardan çok daha az. Maske yasağı yok muydu, bitti mi? Onu da geçtim bu hastalığın aşısı mı bulundu, bu rahatlık nereden geliyor?

Kameralar kayıttayken polisler 1-2 maskesiz bulup ceza yazıyor onun dışında yine kimse umursamıyor. Yasak kalkmadı ama dediğim gibi haberciler yokken kameralar kapalıyken kimsenin umrunda değil. Çok tuhaf bir milletiz ben bu olayların ilk başlangıcında daha ilk haftası stokların bittiği günlerde dışarda kafede oturup sohbet edenleri biliyorum. Çok ilginç.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı