İstanbul'da Monitör Denenebilen Yerler

fx6300

Kilopat
Daha fazla  
Geçenlerde monitörümün berbat olduğunu fark ettim ve monitör araştırmaya başladım. Fakat aynı monitör için bile çok farklı yorumlar okudum ve kafam karıştı. Bildiğiniz görüntü kalitesine bakarak monitör alabileceğim bir yer var mı ?

AVM'lerdeki teknoloji mağazalarına bakıyorum fakat birçoğunda çalışan monitör yok. Bu yüzden görüntü kalitesi hakkında pek bir şey anlayamıyorum.

Bütçem 500-800 TL, max 1000 TL civarı. Genellikle oyun amaçlı kullanmak istiyorum.
Aynı zamanda tasarımcıyım ilerde tasarım işlerimi de görebileceğim bir şey fena olmaz.

Aradığım özellikler Full HD, 5ms üzerinde olmayan ve iyi görüntü kalitesi olan bir monitör.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanıtlar için teşekkürler. Vatan topkapı'dan monitörü aldım.
Lg 24MP59G.
Full HD ips 24 inç. 728 liraya aldım, içinden çıkan HDMI ile kullanıyorum. Display port da destekliyor.

mönitor 1 ms olarak geçiyor ama 1ms modunu etkinleştirmek gerekiyor, default olarak 5ms.
Görüntü kalitesi gayet iyi, tasarımı da güzel. Renkler baya iyi.

1ms modunda oyunlarda baya blur oluyo pek kullanışlı değil. 5ms de hiç sorun yok.
Şu an için memnunum zaten çok hardcore oyuncu değilim. 1-5 ms farkını pek anlayamadım zaten.

Yanıtlar için teşekkürler. Vatan topkapı'dan monitörü aldım.
Lg 24MP59G.
Full HD ips 24 inç. 728 liraya aldım, içinden çıkan HDMI ile kullanıyorum. Display port da destekliyor.

mönitor 1 ms olarak geçiyor ama 1ms modunu etkinleştirmek gerekiyor, default olarak 5ms.
Görüntü kalitesi gayet iyi, tasarımı da güzel. Renkler baya iyi.

1ms modunda oyunlarda baya blur oluyo pek kullanışlı değil. 5ms de hiç sorun yok.
Şu an için memnunum zaten çok hardcore oyuncu değilim. 1-5 ms farkını pek anlayamadım zaten.

1ms açıkçası e-sporcu kişilere çok mantıklı fakat Hard-Core oyuncu olmayanlar için gerek yok. Farkı hissetmemişsiniz zaten.

Konu kapatılabilir @MF . Arkadaş monitörü satın almış.

İşte bu nedenle giriş seviyesinde 1 Ms oyuncu monitörü önermiyoruz...

Neyse hayırlı olsun tabii. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı