4 Temmuz 2021 Mesaj: 3 Sürekli hava aydınlanıyor ve şimşekler oluşuyor. Ses gelmiyor. Hiçbiri yere çakmıyor. Galiba şişli üzerinde gerçekleşiyor, konu hakkında bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2021 Genişletmek için tıkla...
Sürekli hava aydınlanıyor ve şimşekler oluşuyor. Ses gelmiyor. Hiçbiri yere çakmıyor. Galiba şişli üzerinde gerçekleşiyor, konu hakkında bilgisi olan var mı?
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.658 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 4 Temmuz 2021 #2 Bu gece İstanbul'a büyük bir yağış kütlesi ulaştığına dair bir paylaşım görmüştüm. Çok sayıda şimşek olduğu belirtilmiş. Sürprizbozan
Bu gece İstanbul'a büyük bir yağış kütlesi ulaştığına dair bir paylaşım görmüştüm. Çok sayıda şimşek olduğu belirtilmiş. Sürprizbozan
S Sertidegni Kilopat Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 850 Çözümler 3 4 Temmuz 2021 #3 Blacksidemre dedi: Bu gece İstanbul'a büyük bir yağış kütlesi ulaştığına dair bir paylaşım görmüştüm. Çok sayıda şimşek olduğu belirtilmiş. Sürprizbozan Eki Görüntüle 1095408 Genişletmek için tıkla... Ümraniye’den Zeus’un Beykoz tarafında kol gezdiğini net bir şekilde görebiliyorum. Bayağı kızmış.
Blacksidemre dedi: Bu gece İstanbul'a büyük bir yağış kütlesi ulaştığına dair bir paylaşım görmüştüm. Çok sayıda şimşek olduğu belirtilmiş. Sürprizbozan Eki Görüntüle 1095408 Genişletmek için tıkla... Ümraniye’den Zeus’un Beykoz tarafında kol gezdiğini net bir şekilde görebiliyorum. Bayağı kızmış.
enesfurkan1234 Decapat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 30 4 Temmuz 2021 #4 Odamı feci şekilde aydınlatıyor bir anlığına. Ama bir yandan havanın serin olmasıda cabası hava yanıyor be kardeşim.
Odamı feci şekilde aydınlatıyor bir anlığına. Ama bir yandan havanın serin olmasıda cabası hava yanıyor be kardeşim.