Istanbul'da PC upgrade yapan yerler?

Onimusha

Megapat
Daha fazla  
Sevgili arkadaslar ben İstanbul'da yasiyorum. Bilgisayara upgrade yapmak istesem nerede yaparim? Arayip bilgi alabilecegim yerler var mi? Daha kimseyi aramadan kendimi cok yakin hissettigim Technopat forumuna yazmak istedim. MediaMarkt'ta duyduguma gore soyle bir sey varmis: PC'nizi getiriyorsunuz orada analiz edip uygun upgradeler icin yardim edip orada takiyorlarmis. Dogru mu? Farkli bir tecrubesi olan varsa yazsin lutfen. Ben bilmedik bilgisayarciya gitmek istemiyorum. Zaten etrafimda yok. Vatan'dan aldim onlar da upgrade icin yardim etmiyorlar. İtopya nasil? Simdiden hepinize tesekkur ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Upgrade için nasıl yardım etmiyor Vatan? Bence siz sisteminizi tamamen yazın buraya. Bütçenizi yazın ek olarak. Arkadaşlar da sana yardımcı olsun. Burada parçaları belirleyelim. Sonra siz gidin nereden alacaksınız, oradan alın. Aldığınız yer sisteminize monte etsin.

Sistem:
i7-6700K @4.00GHz
GTX 1080 Zotac 8 GB
16 GB RAM 2400MHz Crucial Technology
CX850M 750W
2x500GB Samsung SSD
Gigabyte Rampage

Vatan'i aradim PC'nizi getirip burada aldiginiz seyi monte etmiyoruz dediler. Butcem ise 10 bin TL. Sisteme iyi deniyor evet gercekten iyi ama artik FPS dusmeleri yasiyorum. Mesela Ghost recon Breakpoint'te ve COD MW'da. Kimi icin sikinti olmaz bu FPS dusmeleri ama benim gozum yakalıyor ve rahatsiz oluyorum.

Saçmalamış hangi Vatan şubesi yaptıysa. Mantıklı olan toplamayı bilmiyorsanız, internetten daha ucuza yine parçaları alıp, herhangi bir bilgisayarcıya oldukça uygun bir miktara sistemi toplatmanız.

Merhabalar dostum eski Vatan bilgisayar personeliyim, Söz konusu parçayı Vatandan satın aldıysan montajını yapmak zorundalar tabi ki diğer parçalarda oluşabilecek problemlerin sorumluluğunu kabul etmeden ki diğer parçaları da Vatan bilgisayardan aldıysanız her şekilde montaj zorunlulukları vardır.
Sisteme gelecek olursak günümüz şartlarında gerçekten güzel bir sistemin var bunun üzerine yapılacak çok bir şey yok açıkçası.

Açıkçası pek de upgrade gereksinimi olduğunu düşünmüyorum. 10 bin TL'ye değecek bir yükseltme olmuyor yani. 2080+I7 9700K+Z390 anakart+Güzel bir kasa zaten en az 11 bin TL'yi bulur muhtemelen. Yüksek frekanslı RAM alsanız bir de 11.5 etti. Arada illaha fark olacaktır ama elinizdeki sistemi satıp yenisini almak daha iyi olacaktır. Ki bence ona da gerek yok 1080 sizi tatmin etmeli...

Anladim madem ki durum boyle ben o zaman disimi daha sikayim biraz daha bekliyeyim. Buarada da gidip kendime bir bilgisayarci bulayim. Hepinize cok tesekkur ederim cevaplariniz icin.

Anladim madem ki durum boyle ben o zaman disimi daha sikayim biraz daha bekliyeyim. Buarada da gidip kendime bir bilgisayarci bulayim. Hepinize cok tesekkur ederim cevaplariniz icin.
Şaka bir yana ilerisi için, upgrade işleri için bir yer ararsan İtopya Acıbadem mağazasına bir uğra, zamanında sistemimi toplarken ve sonrasında çok yardımları olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…