Istanbul'da PC upgrade yapan yerler?

Oncelikle tesekkur ederim cevap verip zaman ayirdiginiz icin. Ben oyle oynadigim oyunlari ultrada calistirmak istiyorum bu sistemde calistiriyor ben bunun farkindayim. Yalniz arada ki o ani fps dusmesi goz ile gorulur bir fark resmen bir stutter edasi ila oluyor. I7-6700K cok iyi ama sanki su donemde yavas gibi geldi. Ben oncelikle RAM Upgrade edeyim sonra olmadi Anakart ile CPU degistiririm ve konuyu troll amacli acmadim. Tesekkur ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oncelikle tesekkur ederim cevap verip zaman ayirdiginiz icin. Ben oyle oynadigim oyunlari ultrada calistirmak istiyorum bu sistemde calistiriyor ben bunun farkindayim. Yalniz arada ki o ani fps dusmesi goz ile gorulur bir fark resmen bir stutter edasi ila oluyor. I7-6700K cok iyi ama sanki su donemde yavas gibi geldi. Ben oncelikle RAM Upgrade edeyim sonra olmadi Anakart ile CPU degistiririm ve konuyu troll amacli acmadim. Tesekkur ederim

İmzamdaki sistem bana çokça yetiyor mesela i7 6700k gibi bir işlemci nasıl yetmiyor size?

Madem ki sistem bu kadar iyi o zaman oynadigim oyunlari optimizasyonu kotu diye dusunuyorum artik. BF V Ghost Recon Breakpoint Metro Exodus Star Wars Battlefront vs. Buarada RAM buldum 3000MHZ 16 GB RAM alicagim. Buarada Itopya ile konustum onlara sadece butun sistemi ordan aldiysaniz yardimci oluyorlar.

Madem ki sistem bu kadar iyi o zaman oynadigim oyunlari optimizasyonu kotu diye dusunuyorum artik. BF V Ghost Recon Breakpoint Metro Exodus Star Wars Battlefront vs. Buarada RAM buldum 3000MHZ 16 GB RAM alicagim. Buarada Itopya ile konustum onlara sadece butun sistemi ordan aldiysaniz yardimci oluyorlar.

Yeni çıkan oyunların çoğu sorunlu oluyor mesela Metro Exodus sorunlu bunu biliyorum çünkü arkadaşımın sisteminde de çok sorun çıkarıyor ayrıca bir çok forumda ve youtube videolarının altında ki yorumlarda da belirtiyorlar. RTX 2080 ile kasma yaşayan varmış o kadar diyeyim sana.

Eğer çok rahatsız ediyorsa sistemi komple satıp bütçenize ekleyerek 16.000-17.000 civarına sistem dizin tekrar

İlk olarak Ram upgrade ile başla Gecikme değeri düşük Frekans değeri yüksek ramlara yönel. Tavsiyem Trident Z serileridir.
Ardından İşlemci değişmeyeceksen ve overclock yapmıyorsan, İyi bir soğutucu ve overclock işlemi yapabilirsin.

İlk olarak Ram upgrade ile başla Gecikme değeri düşük Frekans değeri yüksek ramlara yönel. Tavsiyem Trident Z serileridir.
Ardından İşlemci değişmeyeceksen ve overclock yapmıyorsan, İyi bir soğutucu ve overclock işlemi yapabilirsin.
G.Skill Trident Z RGB 16GB DDR4 3200 MHz Bellek RAM F4-3200C16D-16GTZR diye dusundum sence nasil? Islemciye gelirsek ondan vazgectim Cyberpunk'a kadar gidelim bakalim ne olacak:)

Güzel ram Gskill ram konusunda çok başarılı olmaya devam ediyor
Bu ram guzel dedigin gibi bunu alicam ama bana uyuyor mu anlamadim. Linki buldum ama bir baksaniz sevinirim simdi satin alicam size gore.
CRUCIAL Ballistix BLS2K8G4D32AESBK 16GB Takım (2 x 8GB) Sport LT DDR4-3200 UDIMM Gaming Ram Gri bunu aldik daha dogrusu aldilar getirdiler insallah iyidir. Yorumlarinizi beklerim
Beyler bayanlar RAM aldim taktim ama task manager'da 2400MHz diyor hala ve CPU-z'de degismedi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı