İstanbul'da savaş uçağı geçti

Kaç kere olduğunuz bölgeye uçaktan bomba, füze, roket atıldı da bu korkuyu yaşıyorsunuz yani ilginçsiniz gerçekten. Suriye'den Filistin'den savaştan kaçıp gelmiş birisi olsanız da travmanız olsa neyse. Türkiye'deki bir insan uçak sesinden niye korkar, anlamış değilim. Gereksiz tepki. Bugün benim olduğum yerde de prova uçuşu yapıldı. Normalde Türk Yıldızları gösterisi yapılacak denmişti 2 gün önce ama İstanbul'a gitmiş onlar. Onlar yerine 4 F-16 gösteri yapacakmış. Hiç de kafamıza roket düşecek korkusu olmadı yani.

Kaç kere olduğunuz bölgeye uçaktan bomba, füze, roket atıldı da bu korkuyu yaşıyorsunuz yani ilginçsiniz gerçekten. Suriye'den Filistin'den savaştan kaçıp gelmiş birisi olsanız da travmanız olsa neyse. Türkiye'deki bir insan uçak sesinden niye korkar, anlamış değilim. Gereksiz tepki. Bugün benim olduğum yerde de prova uçuşu yapıldı. Normalde Türk Yıldızları gösterisi yapılacak denmişti 2 gün önce ama İstanbul'a gitmiş onlar. Onlar yerine 4 F-16 gösteri yapacakmış. Hiç de kafamıza roket düşecek korkusu olmadı yani.
Korktuğumu belirten bir mesaj yazdığımı göremedim ilk olarak, ayrıca travmam falan yok ve Türk'üm. Uçağın aşırı derece yakından geçmesi anormal yani... Bina yıkılıyor sandım zaten. Korktuğum falan yok.

Korktuğumu belirten bir mesaj yazdığımı göremedim ilk olarak, ayrıca travmam falan yok ve Türk'üm. Uçağın aşırı derece yakından geçmesi anormal yani... Bina yıkılıyor sandım zaten. Korktuğum falan yok.
Bir üstteki mesajı alıntılayıp yazacaktım, unutmuşum alıntılamayı. Saldırı altındayız sandık falan yazmış ya.

Matematik dersindeyken çok yüksek sesle uçak geçtiğini duydum. Demek ki savaş uçağıymış. 2 gün önce gelen nöbetçi öğretmen yakın zamanda yakınlarımıza füze atılacak falan demişti belki de bir alakası vardır :D.

Gösteri için prova yapıyorlardır.

Yoksa normalde de ülkenin farklı yerlerinde savaş uçakları uçuyor, şahsen jet sesi duymaya alışkınım küçüklüğümden beri, sanki "korkmayın biz buradayız" diyorlar. :)

@172091 Neyse, kırdıysam kusura bakmayın.
Bu arada, umarım sizin dediğiniz şekilde bi durumla karşı karşıya kalmayız. Hava savunma sistemlerimiz İstanbul'da uçan yabancı/bize saldıracak bir uçağı saldıramadan fark edip imha edecek düzeydedir, umarım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı