İstanbul'da tatil uzar mı?

İstanbul'u bilmemde Isparta tekrar haberlere çıkacak gibi. Saatlerdir kar yağıyor.

Twitter'da okullar hashtag'i gündemde şu an yeter artık ve Alim. Hadi be Alim. Heyecanlandırma bizi. Şu an bizim burada hayvan gibi kar yağmaya başladı. Ne yağmur var ne bir şey. Sadece kar ve feci halde yağıyor. 3 saate yerler falan da tutar. Şu an Ceza-Holocaust dinliyorum ve heyecanla bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kadar karamsar olmayın ya...
Tanrı'dan ümit kesilmez.
Allah büyüktür bizim bura full kar şu an. Hadi be alim. Twitter'da daha kaç kişi yalvarsın?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ağlayacağım, ağlayacağım. Reis, sana güveniyoruz. Ali reis, lütfen...

Kar değil de aşırı sert bir rüzgar var şu an benim bulunduğum yerde.
Alim hadi be alim baksana resmen fırtına var bazı arkadaşların bulunduğu yerde. Aliiiiii, Aliiiiiiiiiiiiiiii, aliiiiiiiiiiii.

Hadi be Ali yavaş yavaş geliyor. Okul açıklaması is loading. Keşke Ceza hızında yüklense de neyse, geç olsun güç olmasın hadi alim i trust you. Türkçe anlamayabilir bir İngilizce yazayım dedim.

Bu adamı cidden seviyorum ama biraz daha net konuşabilirdi.

@513252 Vasıp Şahin ile Ali arasında büyük bir
O da Vasıpım bu kadar gecikmiyordu okul açıklamasında

Kocaeli de kar yağıyor mu acaba yaşayan varsa yazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…