İstanbul'da toplu ulaşıma zam geldi!

İktidarı destekliyorsan bundan bu kadar utanmana gerek yok. Kendin muhalefete her şeyi söyleyeceksin, seni eleştiren olunca "bunlar böyle insanı terörist ilan eder" diyerek hahaha spamı atacaksın.
Muhalefete veya genel olarak kimseyi almadım. İmamoğlu'nun vaatlerini tutmamasını eleştirdim, siz de "AKP'li" diyerek bilmeden yapıştırdınız. Çoğunuzun genel hareketi bu.

Muhalefete veya genel olarak kimseyi almadım. İmamoğlu'nun vaatlerini tutmamasını eleştirdim, siz de "AKP'li" diyerek bilmeden yapıştırdınız. Çoğunuzun genel hareketi bu.
Hocam CHP döneminden itibaren İBB'nin yıllık bütçesi nedir sizce?

Zam gelmese de zaten farki vergilerimizle oduyoruz. Daha iyi boyle olmasi, emekli dayilarin eglence seyahatlerini tamamen odemek zorunda kalmiyoruz.

Toplu tasimaya hic para vermeyince hic para vermediginizi mi saniyorsunuz?

İsterseniz bende bir tekrarlatma yapayım dikkat ederseniz tek bir partinin hata yaptığını söylemedim. Hepimiz hatalar yapabiliriz çünkü hatasız insan olmuyor.

İsterseniz bende bir tekrarlatma yapayım dikkat ederseniz tek bir partinin hata yaptığını söylemedim. Hepimiz hatalar yapabiliriz çünkü hatasız insan olmuyor.

Sizlik bir durum yok hocam. İçiniz rahat olsun. Ortaya genel olarak konuşuyorum insanlar belki anlar diye ama zor. 2 gün önce doğaz gaza zam geldi onu da eleştirdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…