İstanbul'da ucuz dershane önerisi

Yer
İstanbul
11 ve 12. sınıf için, ama özellikle 12. sınıfta, sınıf ortamını andıran ve bir öğretmenden ders alacağım bir dershane veya dershane tarzında bir şeye yazılmak istiyorum. Ama ünlü dershaneler gibi de pahalı olmamalı. Ücretsiz veya çok cüzi bir miktar isteyen dershane önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
11 ve 12. sınıf için, ama özellikle 12. sınıfta, sınıf ortamını andıran ve bir öğretmenden ders alacağım bir dershane veya dershane tarzında bir şeye yazılmak istiyorum. Ama ünlü dershaneler gibi de pahalı olmamalı. Ücretsiz veya çok cüzi bir miktar isteyen dershane önerir misiniz?

Arkadaşım 28 bin TL'ye fen bilimlerine yazılmıştı aşağısına bulman zor biraz ama araştırısan bulursun güzel eğitim ve hizmet istiyorsan ismi olan yerleri tavsiye ederim tabii durumun var ise.

Dershane fiyatları hemen hemen aynı oluyor. Çok aşırı büyük miktarlarda fark olmuyor. Tüm dershanelerin iyi olup olmadığı da bölgeden bölgeye değişir. Sonuçta bir sistem kuruluyor. Zincir dershaneler dışında da bölgesel bir sürü dershane var. Bunları da bilmeden bir şey demek mümkün değil. En iyi yapman gereken eski bir öğretmenine danışman.

Fiyatlar çok uçuk hatta İstanbul'da o fiyatlara hiç ben dershane önermem, vereceğiniz para ile denemelere yazılıp özel ders almak daha mantıklı olur bence. Kalan para ile de kaliteli dershanelerin aldığı kitapları sizde kendinize alabilirsiniz hatta.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı