İstanbul'da yaşanılacak semtler nerelerdir?

Edmond dantes

Kilopat
Katılım
2 Şubat 2013
Mesajlar
214
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Dijital Tasarımcı
Arkadaşlar merhaba, İstanbul'a taşınacağım. Yeni çalışacağım şirket Maslak'ta. Yol güzergahı üzerinde yaşayabileceğim pahalı olmayan, sakin, nezih ve güzel semt önerilerinde bulunabilir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İstanbul'da aklındaki gibi pahalı olmayan ve sakin bir yer kaldığını düşünmüyorum ama azıcık sakin bir ortam istiyorsan kesinlikle Anadolu yakasında oturmalısın. Nezih ortam istiyorsan da Kadıköy'e doğru yaklaşman gerek ama oralar da kalabalık oluyor. Göztepe nispeten sakin bir yerdir ama pahalıdır da. Onun dışında Üsküdar ve Çamlıca civarı çok sakin ve güzel sokaklar var fakat nezih mi tartışılır. Ben 22 yıllık bir İstanbul'lu olarak Avrupa yakasında boğuluyorum resmen.
 
istanbul-metro-ve-metrobus-duraklari.png


Güncelini internet bulabilirsiniz. Metro ve metrobüs seçeneğiniz olmayan yerleri tercih etmeyiniz. Mümkünse en yakın yere taşınınız. Tabii istemesi kolay. Nezih olsun sessiz olsun ama alacağınız maaş ne olacak? Harcamalarınız ne olacak? Buna bağlı olarak kira çok değişken. Öncelikle bu tercihlerinizden kurtulun. Önce kira ve yakınlık önemli. 1-2 yıl sonra başka ev bakarsınız.
 

Dosya Ekleri

  • istanbul-metro-ve-metrobus-duraklari.png
    istanbul-metro-ve-metrobus-duraklari.png
    253,3 KB · Görüntüleme: 58

Geri
Yukarı