İstanbul'dan Tekirdağ saraya gitmek için trende nerede inilmeli?

422470

Hectopat
Hızlı Trenle İstanbul'a gideceğim oradanda otobüsle Tekirdağ saraya geçeceğim fakat oraları hiç bilmiyorum tren garından inince otogara en yakın yer neresiyse İstanbul'da orada ineceğim. Bakırköy, pendik, halkalı falan var bunların hangisinde inersem otogara yakın olurum? Oradan da işte saraya geçeceğim. Hiçbir şekilde bilmiyorum ona göre yazarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden :)

Hızlı Trenle İstanbul'a gideceğim oradanda otobüsle Tekirdağ saraya geçeceğim fakat oraları hiç bilmiyorum tren garından inince otogara en yakın yer neresiyse İstanbul'da orada ineceğim. Bakırköy, pendik, halkalı falan var bunların hangisinde inersem otogara yakın olurum? Oradan da işte saraya geçeceğim. Hiçbir şekilde bilmiyorum ona göre yazarsanız sevinirim teşekkürler şimdiden :)

Büyük İstanbul Otogarı'na mı gideceksiniz?

Hocam hangi otogar hangi tren garına yakınsa oraya gideceğim. Garla otogarın yakın olması lazım yani.

O zaman Bakırköy istasyonunda inip minibüse binip Bakırköy metrosu diyerek gitmeniz oradan da M1A metrosuna binerek Otogar durağında inmeniz gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı