4 453476 Megapat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 8.177 Makaleler 1 Çözümler 62 5 Haziran 2022 #1 Kolay gelsin. Bende öğrenci kartı var ve her sene yenileme gibi bir şey yapılması gerekiyor. 1 senedir yenilemedim ve bayağı gecikti. Şu an tam ücret kesiyor. Bu yenilemeyi internetten yapabiliyor muyuz? Biraz araştırdım ama bilgi bulamadım.
Kolay gelsin. Bende öğrenci kartı var ve her sene yenileme gibi bir şey yapılması gerekiyor. 1 senedir yenilemedim ve bayağı gecikti. Şu an tam ücret kesiyor. Bu yenilemeyi internetten yapabiliyor muyuz? Biraz araştırdım ama bilgi bulamadım.
Çözüm 466728 5 Haziran 2022 İstanbul Kart uygulamasından yapılıyor diye biliyorum. Olmadı gidin bir büfeye yaptırın. Tabii İstanbul'da yaşıyorsanız.
İstanbul Kart uygulamasından yapılıyor diye biliyorum. Olmadı gidin bir büfeye yaptırın. Tabii İstanbul'da yaşıyorsanız.
466728 Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 981 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #2 İstanbul Kart uygulamasından yapılıyor diye biliyorum. Olmadı gidin bir büfeye yaptırın. Tabii İstanbul'da yaşıyorsanız. Artı 0 Eksi Çözüm
İstanbul Kart uygulamasından yapılıyor diye biliyorum. Olmadı gidin bir büfeye yaptırın. Tabii İstanbul'da yaşıyorsanız.
lrkende Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 5 Haziran 2022 #3 Ben biletmatikten yapmıştım sanırsam. Artı 0 Eksi
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.000 Çözümler 25 5 Haziran 2022 #4 Sanirim vizeden bahsediyorsunuz. Para yüklediğiniz matiklerden yapilabiliyor olmanız lazim. Benim yaşadığım yerde böyle yani. Artı 0 Eksi
Sanirim vizeden bahsediyorsunuz. Para yüklediğiniz matiklerden yapilabiliyor olmanız lazim. Benim yaşadığım yerde böyle yani.
F 16 Fighting Falcon Kilopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 6.040 Makaleler 2 Çözümler 32 5 Haziran 2022 #5 Burda istediğiniz şey var mı? https://www.belbim.istanbul/online-islemler-bireysel Artı 0 Eksi