Hocam, Wise kısa süre sonra türkiye içi harcama yaptığınızı görüp hesabınıza bloke koyacak, boş yere wise ile uğraşmayın. Zen'in müşteri ilişkileri zaten çok çok hızlı, iletişime geçip işi çözebilirsiniz.

Müşteri hizmetleri birşey yapamayız dediler yeni pasaport alın diyorlar neyse çok teşekkürler

Yeni konu açmak istemediğim için burdan sorayım dedim.
2 ayda bir değişiklik oldu mu bu konuda? Bileniniz var mı?

Ya da yurtdışına çıkıp apple pay i aktifleştirip döndüğümde kullanabilir miyim?

Yeni konu açmak istemediğim için buradan sorayım dedim.
2 ayda bir değişiklik oldu mu bu konuda? Bileniniz var mı?

Ya da yurt dışına çıkıp Apple Pay'i aktifleştirip döndüğümde kullanabilir miyim?

Ondan değil, türkiyedede aktifleştirebilirsiniz, olay yurt dışında banka hesabı açmakta. zen.com olur, silkpay olur deneyin.

Ondan değil, türkiyedede aktifleştirebilirsiniz, olay yurt dışında banka hesabı açmakta. zen.com olur, silkpay olur deneyin.
Anladım.
Yani önce bir yurtdışı kredi kartıyla aktifleştirebilirim ve ardından istanbulkartı tr içinde sorunsuz ekleyebilrim.

Doğru mu anlamışım?

Anladım.
Yani önce bir yurtdışı kredi kartıyla aktifleştirebilirim ve ardından istanbulkartı tr içinde sorunsuz ekleyebilrim.

Doğru mu anlamışım?
yanlış, istanbulda kredi kartı ile geçiş olayı var mı ?

herkese tekrardan merhaba. 2 gün önce yurtdışındaydım; zen.com vs vs her türlü kartları açıp türkiyeye döndüm sıkıntısız çalışmakta. ancak wise çalışmıyor. Baya bir süre ortalıkta yoktum bundan dolayı
Aldığım Kartlar:
ZEN.COM
Wise
SilkPay
Revolut
Curve

Teşekkürler herkese.

yanlış, istanbulda kredi kartı ile geçiş olayı var mı ?
evet var hatta apple cash bile destekliyor. ben kullanıyorum şu şekilde:
Jailbreakledim bir iphone 5s i. daha sonra wallet uygulamasında apple cashı aktif ettim. Apple cashin kart no cvv vs vs değiştirip id numarasını istanbul kartın id si ile değiştirince ve apple watch a atınca sıkıntısız çalışıyor. (Not: Apple Cash için doğrulamaya gerek yok taktiği bvar ayrıca apple cash bakiyesi yetersiz olsa bile çalışıyor.)

yarın sabah kullanıcam o zaman size videoda atarım

Son düzenleme:

Bahsettiğiniz taktiği anlatan bir rehber ya da siz anlatabilir misiniz? ID nasıl değiştirildi? Sadece Apple Watch ile mi çalışıyor yoksa IPhone'ler için de geçerli mi? İstanbulkart muhtemelen Mastercard veya Visa altyapısını kullanıyor o sebeple Apple cash üzerindeki kart bilgileri vs. değiştirilerek yapılabiliyor. Ellerinize sağlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…