Szymon2022
Centipat
Daha fazla
Teşekkürler. Ben anlatayım size:Bahsettiğiniz taktiği anlatan bir rehber ya da siz anlatabilir misiniz? ID nasıl değiştirildi? Sadece Apple Watch ile mi çalışıyor yoksa IPhone'ler için de geçerli mi? İstanbulkart muhtemelen Mastercard veya Visa altyapısını kullanıyor o sebeple Apple cash üzerindeki kart bilgileri vs. değiştirilerek yapılabiliyor. Ellerinize sağlık.
Apple watch için:Teşekkürler. Ben anlatayım size:
ilk 3uTools'u indirip açın.
Sonra CheckRa1n kurun (yani jailbreak). [Not: iphone 5s gibi eski modellerde KENDI apple kimliğinizle girin. Birde başka yapan yok ben test ede ede buldum]
Burdan NFC Writer tweak'İni kurun.
Uygulamayı çalıştırın ve ist kartınızı okutun.
Okutunca yazılar vs belircek bakmayın siz.
İphone için tag emulaton kısmından "Choose NDEF" Diyip ist kartı seçin. (Başka kart okutursanızda çalışır illa istanbul kart olmasına gerek yok.)
Bu kadar apple paye eklemek için other kısmından "Change UID of Apple Cash" e basın biraz uzun sürer. Apple Watchunuz yoksa direk gözükmez.
Apple Ekosistemine Karşı Partisi
Umarım yardımcı olmuştur.
(Kullanırken tek sıkıntı otobüs şoförleri size dik dik bakar ama onun önündeki ekranda zaten ödediği çıkıyor.)
[Dip not: Jailbreak ve NFC Uygulamasının çalışma garantisi yok ben 3 farklı 5s yaktım dikkatli olun!!!]
Birde bunu sakın illegal işler için kullanmayın her kart kopyalanıyor; sorumluluk almıyorum.
Birde istanbul kartı iş bankası pos cihazlarında kredi kartı gibi kullanma gelmiş. Böylelikle hem kredi kartı gibi; hemde otobüs metro vs harcamalarda kullanmak için yapılabilir.
O halde 3 cihaz lazım, 1 jailbreakli iphone 5s vs. 1 kendi telefonumuz 1 de apple watch olacak, doğru mudur ? Sadece tek telefon varken, yani 8 plus vs. varken nasıl yapabiliriz bu işi, jailbreak lazım olacaktır, benim için zor gibi bu ihtimal. Yine de süper, ellerinize sağlık.Teşekkürler. Ben anlatayım size:
Sonra CheckRa1n kurun (yani jailbreak). [Not: iphone 5s gibi eski modellerde KENDI apple kimliğinizle girin. Birde başka yapan yok ben test ede ede buldum]
Eki Görüntüle 1978517
İphone için tag emulaton kısmından "Choose NDEF" Diyip ist kartı seçin. (Başka kart okutursanızda çalışır illa istanbul kart olmasına gerek yok.)
Bu kadar apple paye eklemek için other kısmından "Change UID of Apple Cash" e basın biraz uzun sürer. Apple Watchunuz yoksa direk gözükmez.
(Kullanırken tek sıkıntı otobüs şoförleri size dik dik bakar ama onun önündeki ekranda zaten ödediği çıkıyor.)
[Dip not: Jailbreak ve NFC Uygulamasının çalışma garantisi yok ben 3 farklı 5s yaktım dikkatli olun!!!]
Birde bunu sakın illegal işler için kullanmayın her kart kopyalanıyor; sorumluluk almıyorum.
Birde istanbul kartı iş bankası pos cihazlarında kredi kartı gibi kullanma gelmiş. Böylelikle hem kredi kartı gibi; hemde otobüs metro vs harcamalarda kullanmak için yapılabilir.
Apple watch için:
Ayarlara gidin.
Bölgeyi Birleşik Kırallık olarak drğiştirip iphone u yeniden başlatın.
Daha sonra Ayarlar > Cüzdan&Apple Pay > Apple cashi ayarla yapın daha sonra doğrulama adımında iphonu komple kapatın ve bataryasını sökün. (Cmos resetlemek için)
Daha sonra 2 3 dk bekleyip bataryayı takıp açın. Cüzdanda apple cash olması lazım.
Bu noktada iphonu sanki doğrulama yapmış gibi kandırdık. Daha sonra tweakten others bölümünden id değiştirim ve kullanıma hazır.
Ayrıca boşuna uğraşmışız dijital kartın karekodu hep aynı değişmiyor direk apple watcha atıp kullanılabilir ama sizin tercihiniz.
Eki Görüntüle 1978584
Gördüğünüz gibi doğrulamadım kimliği ama çalışıyor ayrıca kart no sunun son 4 haneside var. (Apple payi apple kimliğinize kaydetinki kendi iphonunuzda çalışsın.)
MerhabaTeşekkürler. Ben anlatayım size:
Eki Görüntüle 1978517
Apple watch için:
Ayarlara gidin.
Daha sonra Ayarlar > Cüzdan&Apple Pay > Apple cashi ayarla yapın daha sonra doğrulama adımında iphonu komple kapatın ve bataryasını sökün. (Cmos resetlemek için)
Daha sonra 2 3 dk bekleyip bataryayı takıp açın. Cüzdanda apple cash olması lazım.
Bu noktada iphonu sanki doğrulama yapmış gibi kandırdık. Daha sonra tweakten others bölümünden id değiştirim ve kullanıma hazır.
Ayrıca boşuna uğraşmışız dijital kartın karekodu hep aynı değişmiyor direk apple watcha atıp kullanılabilir ama sizin tercihiniz.
Eki Görüntüle 1978584
Gördüğünüz gibi doğrulamadım kimliği ama çalışıyor ayrıca kart no sunun son 4 haneside var. (Apple payi apple kimliğinize kaydetinki kendi iphonunuzda çalışsın.)
Aynen öyle. Ancak cihazın yanma ihtimali var olmasaydı kendi telefonuma yapardım.O halde 3 cihaz lazım, 1 jailbreakli iphone 5s vs. 1 kendi telefonumuz 1 de apple watch olacak, doğru mudur ? Sadece tek telefon varken, yani 8 plus vs. varken nasıl yapabiliriz bu işi, jailbreak lazım olacaktır, benim için zor gibi bu ihtimal. Yine de süper, ellerinize sağlık.
Bir yolu daha var ama zor. Mediamarkt taki iphonelardan kart kopyaladım id yi değiştirdim fakat yüklenmiyor yüklenilsr jailbreake ihtiyaç kalmaz.O halde 3 cihaz lazım, 1 jailbreakli iphone 5s vs. 1 kendi telefonumuz 1 de apple watch olacak, doğru mudur ? Sadece tek telefon varken, yani 8 plus vs. varken nasıl yapabiliriz bu işi, jailbreak lazım olacaktır, benim için zor gibi bu ihtimal. Yine de süper, ellerinize sağlık.
Dosyanın yaptığı şey şu:Merhaba
Daha demin kullandım ilk hata verdi ikinci sefer oldu.
Umarım yardımcı olmuştur.The video does not exist - VEED - Online Video Editor - Video Editing Made Simple
This video might be deleted or expired.www.veed.io
Aynen öyle. Ancak cihazın yanma ihtimali var olmasaydı kendi telefonuma yapardım.
Bir yolu daha var ama zor. Mediamarkt taki iphonelardan kart kopyaladım id yi değiştirdim fakat yüklenmiyor yüklenilsr jailbreake ihtiyaç kalmaz.
hocam wise neden çalışmıyor?ancak wise çalışmıyor.
1.5 - 2 aydır aktif kullanıyorum tr de şuana kadar bi sıkıntı yaşamadım bunun hakkında kesin bir bilginiz var mı?Hocam, Wise kısa süre sonra türkiye içi harcama yaptığınızı görüp hesabınıza bloke koyacak, boş yere wise ile uğraşmayın. Zen'in müşteri ilişkileri zaten çok çok hızlı, iletişime geçip işi çözebilirsiniz.
Hocam Wise neden çalışmıyor?
1.5 - 2 aydır aktif kullanıyorum TR de şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım bunun hakkında kesin bir bilginiz var mı?
ben yurtdışındayken açmıştım wise hesabını adreste yurtdışında telefonuda bölge olarak tr dışı bi ülke olarak kullanıyorum zaten apple payi kullanabilmek için. Sizde kanıt vs mi istendi ilk defa duyuyorum çünküHer an patlatabilirler adres kanıtı isteyerek. Wise çalışıyor onun harici TR oturum girmediğiniz sürece.
17 kez istendi ve doğruladım baktım şimdi. Riske gerek yok hocam bende Litvanyadayken Litvanya adresimle vs açtım ama yine istedi sürekli.ben yurtdışındayken açmıştım wise hesabını adreste yurtdışında telefonuda bölge olarak tr dışı bi ülke olarak kullanıyorum zaten apple payi kullanabilmek için. Sizde kanıt vs mi istendi ilk defa duyuyorum çünkü
anladım hocam önerdiğiniz bi banka var mı? Birde bloke olursa içindeki parayı başka bir bankaya çekemez miyiz?17 kez istendi ve doğruladım baktım şimdi. Riske gerek yok hocam bende Litvanyadayken Litvanya adresimle vs açtım ama yine istedi sürekli.
Tabii çekilir onda problem yok. Pasaportunuz varsa Zen.com açabilirsiniz.anladım hocam önerdiğiniz bi banka var mı? Birde bloke olursa içindeki parayı başka bir bankaya çekemez miyiz?
Güncelleme 3: Artık banka kartınız ile wise kullanabilirsiniz. Önceden IBAN'a para atmanız gerekiyordu. O yöntemle 30dk da ulaşıyordu para. şimdi saniyeler içinde para alıp gönderebiliyorsunuz. Ayrıca istanbulkart sistemim hala çalışıyor, denemek isteyen olursa cevaplayıp soru sorabilirsiniz.Teşekkürler. Ben anlatayım size:
Eki Görüntüle 1978517
Apple watch için:
Ayarlara gidin.
Eki Görüntüle 1978584