Unavailableuser Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Şubat 2014 Mesajlar 6.104 Makaleler 2 Çözümler 64 1 Nisan 2019 #41
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2019 #42 Bir şey fark ettim. TV sonuçları halen %98,4 olarak geziyor. Ne oldu acaba?
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.478 Çözümler 775 1 Nisan 2019 #43 Ortada hâlâ kesin bir sonuç yok. Bu arada YSK sitesine giremeyen bir tek ben miyim? Unavailableuser dedi: @CoolDerin @249580 Yoltv yazdım mesajın sonuna görmediniz sanırım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan paylaşılıyor ysk sonuçları. Genişletmek için tıkla... Ben dünden beri siteye girmeye çalışıyorum açılmıyor. Orada paylaşılan bilgiyi neden TV'de paylaşmıyorlar? Pek inanası gelmiyor insanın.
Ortada hâlâ kesin bir sonuç yok. Bu arada YSK sitesine giremeyen bir tek ben miyim? Unavailableuser dedi: @CoolDerin @249580 Yoltv yazdım mesajın sonuna görmediniz sanırım Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buradan paylaşılıyor ysk sonuçları. Genişletmek için tıkla... Ben dünden beri siteye girmeye çalışıyorum açılmıyor. Orada paylaşılan bilgiyi neden TV'de paylaşmıyorlar? Pek inanası gelmiyor insanın.
Geronix Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 4.665 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Nisan 2019 #44 reptile dedi: Ortada hâlâ kesin bir sonuç yok. Bu arada YSK sitesine giremeyen bir tek ben miyim? Ben dünden beri siteye girmeye çalışıyorum açılmıyor. Orada paylaşılan bilgiyi neden TV'de paylaşmıyorlar? Pek inanası gelmiyor insanın. Genişletmek için tıkla... Ben de giremiyorum. Aa. Girdi siteye.
reptile dedi: Ortada hâlâ kesin bir sonuç yok. Bu arada YSK sitesine giremeyen bir tek ben miyim? Ben dünden beri siteye girmeye çalışıyorum açılmıyor. Orada paylaşılan bilgiyi neden TV'de paylaşmıyorlar? Pek inanası gelmiyor insanın. Genişletmek için tıkla... Ben de giremiyorum. Aa. Girdi siteye.
kapalıyız Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 730 Çözümler 2 Yer Dünya 1 Nisan 2019 #45 reptile dedi: Ortada hâlâ kesin bir sonuç yok. Bu arada YSK sitesine giremeyen bir tek ben miyim? Ben dünden beri siteye girmeye çalışıyorum açılmıyor. Orada paylaşılan bilgiyi neden TV'de paylaşmıyorlar? Pek inanası gelmiyor insanın. Genişletmek için tıkla... YSK'de İmamoğlu önde gösteriyor. Başaramayacaklar. Aldı CHP İstanbul'u.
reptile dedi: Ortada hâlâ kesin bir sonuç yok. Bu arada YSK sitesine giremeyen bir tek ben miyim? Ben dünden beri siteye girmeye çalışıyorum açılmıyor. Orada paylaşılan bilgiyi neden TV'de paylaşmıyorlar? Pek inanası gelmiyor insanın. Genişletmek için tıkla... YSK'de İmamoğlu önde gösteriyor. Başaramayacaklar. Aldı CHP İstanbul'u.
Utku Demir 86 Hectopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2019 #46 Bir tane hile bulaşmamış seçim görmek istiyorum, çok mu!
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.478 Çözümler 775 1 Nisan 2019 #47 YSK başkanının yaptığı açıklamaya göre İmamoğlu şu an önde. İtirazdan dolayı sisteme girilmeyen oylar varmış.
YSK başkanının yaptığı açıklamaya göre İmamoğlu şu an önde. İtirazdan dolayı sisteme girilmeyen oylar varmış.
T Toprakkkk23 Kilopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 270 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2019 #49 İmamoğlu alır
MoonWalker Kilopat Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 917 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2019 #50 Ysk başkanı İmamoğlu önde dedi ama kazananı daha açıklamadı (çünkü malum partiden baskılar var) itirazlar tekrar sayım felan var dedi. AA benden veri almıyor kimlerden veri alıyor bilmiyorum dedi.
Ysk başkanı İmamoğlu önde dedi ama kazananı daha açıklamadı (çünkü malum partiden baskılar var) itirazlar tekrar sayım felan var dedi. AA benden veri almıyor kimlerden veri alıyor bilmiyorum dedi.