C CYP Kilopat Katılım 25 Aralık 2014 Mesajlar 645 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Nisan 2019 #71 imyourhero dedi: YSK çıkıp açıklama yaptı, ıslak imzalı tutanaklar CHP ve YSK'nın ellerinde. Oy farkının 27.000 civarı olduğu açıklandı ve kalan 84 sandıktan da 27.000 AKP oyu çıkmasının imkanı yok. İstanbul Ekrem İmamoğlu hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Kesin mi peki bu? Erken sevinmek istemiyorum malum kişi gibi.
imyourhero dedi: YSK çıkıp açıklama yaptı, ıslak imzalı tutanaklar CHP ve YSK'nın ellerinde. Oy farkının 27.000 civarı olduğu açıklandı ve kalan 84 sandıktan da 27.000 AKP oyu çıkmasının imkanı yok. İstanbul Ekrem İmamoğlu hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Kesin mi peki bu? Erken sevinmek istemiyorum malum kişi gibi.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.478 Çözümler 775 1 Nisan 2019 #72 Kesin.
KaraKartalw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 1.446 Makaleler 14 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2019 #73 CYP dedi: Kesin mi peki bu? Erken sevinmek istemiyorum malum kişi gibi. Genişletmek için tıkla... Ekrem İmamoğlu her türlü alıyor. Bundan sonraki sandıklardan hep AKP oyu çıksa bile yetişemiyor. Aradaki fark hiçbir türlü kapanmıyor.
CYP dedi: Kesin mi peki bu? Erken sevinmek istemiyorum malum kişi gibi. Genişletmek için tıkla... Ekrem İmamoğlu her türlü alıyor. Bundan sonraki sandıklardan hep AKP oyu çıksa bile yetişemiyor. Aradaki fark hiçbir türlü kapanmıyor.
whywouldnt? Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 1.544 Çözümler 2 Yer Linkin Park 1 Nisan 2019 #74 KaraKartalw dedi: Ekrem İmamoğlu her türlü alıyor. Bundan sonraki sandıklardan hep AKP oyu çıksa bile yetişemiyor. Aradaki fark hiçbir türlü kapanmıyor. Genişletmek için tıkla... SONUNDA bir şehir daha yobazlaşmaktan kurtuldu.
KaraKartalw dedi: Ekrem İmamoğlu her türlü alıyor. Bundan sonraki sandıklardan hep AKP oyu çıksa bile yetişemiyor. Aradaki fark hiçbir türlü kapanmıyor. Genişletmek için tıkla... SONUNDA bir şehir daha yobazlaşmaktan kurtuldu.
FCLivorno Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 2.239 Çözümler 3 Yer Leningrad 1 Nisan 2019 #75 Bu adamlar çok kötü niyetlidir bakın 1 gün itiraz süresi var. Mutlaka itiraz edip bi haltlar karıştırmaya çalışacaklardır.
Bu adamlar çok kötü niyetlidir bakın 1 gün itiraz süresi var. Mutlaka itiraz edip bi haltlar karıştırmaya çalışacaklardır.
KaraKartalw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 1.446 Makaleler 14 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2019 #76 İstanbul kesinleşti. Oylar açıklandı. Ekrem İmamoğlu gelmesine aşırı sevindim. Helal olsun sonuna kadar savaştı. FCLivorno dedi: Bu adamlar çok kötü niyetlidir bakın 1 gün itiraz süresi var. Mutlaka itiraz edip bi haltlar karıştırmaya çalışacaklardır. Genişletmek için tıkla... İtirazlardan bir şey çıkmaz merak etmeyin.
İstanbul kesinleşti. Oylar açıklandı. Ekrem İmamoğlu gelmesine aşırı sevindim. Helal olsun sonuna kadar savaştı. FCLivorno dedi: Bu adamlar çok kötü niyetlidir bakın 1 gün itiraz süresi var. Mutlaka itiraz edip bi haltlar karıştırmaya çalışacaklardır. Genişletmek için tıkla... İtirazlardan bir şey çıkmaz merak etmeyin.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 1 Nisan 2019 #77 İstanbul'un çoğu ilçesini Cumhur İttifakı alsa da, İstanbul İmamoğlu'nun.
KaraKartalw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2016 Mesajlar 1.446 Makaleler 14 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2019 #79 Adamın ilk işi İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı yazmak olmuş Jira dedi: İstanbul'un çoğu ilçesini Cumhur İttifakı alsa da, İstanbul İmamoğlu'nun. Genişletmek için tıkla... AKP'nin aldığı çoğu yerde CHP ile neredeyse eşit. Biraz daha çalışırlarsa oraları da alabilirler. Yine iyi bir sonuçla seçimi kapadılar. Bu arada hayatımda ilk defa bir seçimde galip geldim
Adamın ilk işi İstanbul Büyükşehir Belediye başkanı yazmak olmuş Jira dedi: İstanbul'un çoğu ilçesini Cumhur İttifakı alsa da, İstanbul İmamoğlu'nun. Genişletmek için tıkla... AKP'nin aldığı çoğu yerde CHP ile neredeyse eşit. Biraz daha çalışırlarsa oraları da alabilirler. Yine iyi bir sonuçla seçimi kapadılar. Bu arada hayatımda ilk defa bir seçimde galip geldim
kapalıyız Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 730 Çözümler 2 Yer Dünya 1 Nisan 2019 #80 At yarışı izler gibi seçim izledik