Göktuğ321
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- kergit kargıcısı
Bu olayı deden bilmez onun dedesi hiç hatırlamaz ama baban iyi hatırlar. Yolda yürürken çölde ilerlerken başı boş bir inek gördüm. Tabii o zamanlar kar diz boyu. İnek uçmakta zorlanıyor gibiydi. Yanına gittiğimde miyavlayıp kovalamaya başladı. Ne olduğunu anlamadım. Sonra kendimi savunmak için kılıcımı çıkarıp 2 el ateş ettim. Daha sonra arabama binip oradan uzaklaştım. Araba sıcaktan hararet yapmıştı. Tam da yanımda bir bakkal vardı ve gidip oradan tekne alıp onla ilerlemeye başlamıştım. Sonra mağaraya denk geldim. İçeride daha önce hazine olduğunu söylemişlerdi. Belki su bulurum diye içeri girdim. Tabii o zamanlar elektrik yoktu. Elimdeki mum zor dayanıyordu.
Sonra mağaranın içinde bir adam gördüm. Üzgüne benziyordu. Ne olduğunu sorduğumda çok acıktığını ve bana hemen bir yemek al dedi. Ben de ellerimin çok küçük olduğu için taşıyamam dedim. Sonra oradan ayrıldım. Fakat tam çıkarken karşıma Kızılderili adamlar çıktı. Hepsi gergedanların üstüne binip drift atmaya başladılar. Drift atarken gergedanın sol tekerleği kopup kafama geldi ve şimdi de Edirne Keşan hastanesindeyim bunu oradan yazıyorum. İşte bu da benim hikayem.
Sonra mağaranın içinde bir adam gördüm. Üzgüne benziyordu. Ne olduğunu sorduğumda çok acıktığını ve bana hemen bir yemek al dedi. Ben de ellerimin çok küçük olduğu için taşıyamam dedim. Sonra oradan ayrıldım. Fakat tam çıkarken karşıma Kızılderili adamlar çıktı. Hepsi gergedanların üstüne binip drift atmaya başladılar. Drift atarken gergedanın sol tekerleği kopup kafama geldi ve şimdi de Edirne Keşan hastanesindeyim bunu oradan yazıyorum. İşte bu da benim hikayem.