İşte Öğlen Yemeği

Umarim anlasilir olmuştur.
Fakirlik ayıp değil. Dostum çalıştığın yerin öğle yemeğini sana vermesi lazım. Esnaflık budur. Yani ben çalıştığımda öyleydi. A101 gibi köleliğin olduğu yerlerde çalışıyorsan öğle yemeği bile yok. Yaz tatilinde çalışmıştım ordan biliyorum. Din, Allah derler. Çalışanlarına öğle yemeği bile vermezler. Bak aklıma geldi sinirlendim yine. Şerefsizler...

A101, Bim uzak durulması gereken yerler zaten. Pehlivanoğlu ve Migros daha iyidir. Bim'de çalıştım zamanında kesinlikle sokakta yatın, hakkınızın haysiyet yoksunları tarafından yenildiği Bim'de çalışmayın.

Bazı arkadaşların tepkisini anlayamadım. Yani ne olmuş öğle yemeği diye paylaştığı şeye? Yok yenmez yok çiğköfteden soğudum. Bu arada burada yaptığınız şey de utanılacak bir durum göremedim. Şu anki şartlar gerçekten insanı birçok şeyden tasarrufa itiyor yemekten bile. Ayrıca yürümek iyidir ben de aynısını yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…