İstediğim fit vücudu ne kadar sürede elde edebilirim?

lucitikxD

Hectopat
İyi akşamlar herkese. Önceden de zayıflama ile ilgili konular açmıştım fakat başka bir karar aldım. Fitness a gidecek bir mentalim ve zamanım yoktu. Fakat bunları hallettim. Günlük 1-1.30 saat ayırabilirim kendime. Kendimden bahsedeyim yeniden 16 yaşındayım 145 kilodan 123 kiloya kadar düştüm fakat şu an 128 civarı takılıyorum. Hala istediğim gibi değilim tabii normal olarak. 16 yaş 1.85 boy 128 kiloyum. Güzel bir vücut yapmak istiyorum. Tabi güzel vücut herkese göre değişir benim için obez olmayayım ve aynı zamanda kol falan çalışmak istiyorum, vücut şeklini alsın. Haftaya başlamayı düşünüyorum. 105 kilo vs benim için gayet iyi olacaktır belki daha aşağısı olursa denerim. 105 kilo fit bir şey olmak için sizce ne kadar zamanımı harcarsam bu hale gelirim. Tahminen ne kadar sürer. Bu arada istediğim zaman yapamayacağım bir şey yoktur. Çok sıkı bir beslenmeye gireceğim yeniden. Cevaplarınızı bekliyorum olacağım iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar herkese. Önceden de zayıflama ile ilgili konular açmıştım fakat başka bir karar aldım. Fitness a gidecek bir mentalim ve zamanım yoktu. Fakat bunları hallettim. Günlük 1-1.30 saat ayırabilirim kendime. Kendimden bahsedeyim yeniden 16 yaşındayım 145 kilodan 123 kiloya kadar düştüm fakat şu an 128 civarı takılıyorum. Hala istediğim gibi değilim tabii normal olarak. 16 yaş 1.85 boy 128 kiloyum. Güzel bir vücut yapmak istiyorum. Tabi güzel vücut herkese göre değişir benim için obez olmayayım ve aynı zamanda kol falan çalışmak istiyorum, vücut şeklini alsın. Haftaya başlamayı düşünüyorum. 105 kilo vs benim için gayet iyi olacaktır belki daha aşağısı olursa denerim. 105 kilo fit bir şey olmak için sizce ne kadar zamanımı harcarsam bu hale gelirim. Tahminen ne kadar sürer. Bu arada istediğim zaman yapamayacağım bir şey yoktur. Çok sıkı bir beslenmeye gireceğim yeniden. Cevaplarınızı bekliyorum olacağım iyi akşamlar.
Hocam 70 kilo civarlarına inseniz bile deriniz sarkabilir. 185 boyunuz var neden en başından kendinize iyi bakmadınız? Mis gibi basketbol oynardınız mesela.

Bu şekilde birisinin tam bir süre verebileceğini zannetmiyorum ama hazır başlamışken 105'de bırakmanızı önermem. Düzenli yemeği ve sporu günlük hayatınıza sokarsanız emin olun çok şey kazanırsınız. Hele bir de 185 boyunuz var.

Kısa sürede çok kilo verebilirsin ama yerinde olsam çok değil az az düzenli verirdim sonra sarkar ameliyatla uğraşman gerekir başka çözümü yok sarkınca çünkü.

Son düzenleme:
Hocam 70 kilo civarlarına inseniz bile deriniz sarkabilir. 185 boyunuz var neden en başından kendinize iyi bakmadınız? Mis gibi basketbol oynardınız mesela.

Bu şekilde birisinin tam bir süre verebileceğini zannetmiyorum ama hazır başlamışken 105'de bırakmanızı önermem. Düzenli yemeği ve sporu günlük hayatınıza sokarsanız emin olun çok şey kazanırsınız. Hele bir de 185 boyunuz var.

Çocukken basket oynuyordum sonra bir hocam soğuttu beni ve arkadaşımı bırakmıştım 5 yıl önce falan. Bu arada doğduğumda 5 kilo mu ne doğmuşum 4.5 da olabilir yani genimde var aslında yapılı olmak 100 kilo vs çok ideal benim için 100 kilo yağlı değil de bende diyorum 100 kilo fit bir vücut olsun.
Kısa sürede çok kilo verebilirsin ama yerinde olsam çok değil düzenli verirdim sonra sarkar ameliyatla uğraşman gerekir başka çözümü yok sarkınca çünkü.

22 kilo vermiştim 3 ayda olması lazım sonra 1 yıl bıraktım sporu 7 kilo aldım şu an yeniden başlama gereği hissettim doğal olarak mentalimi topladım normalde yürüyüşle vs. diyordum vereyim ama spor yapmak daha mantıklı geldi hem kilo veririm hem kas kazanırım.

Bir antrenör olarak sana tavsiyem işin ehli bir antrenör ve diyetisyen ile birlikte çalışman... Buradan olacak işler değil onlar. Bunların ölçümü var, hesabı kitabı var, hareketlerin formları var, var oğlu var...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı