İstediğim hızı almak için kablolu bağlanmak zorunda mıyım?

Divisive

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Kablosuz internette tam hızı alamadığım için hizmet kalitesi düşük diye BTK'ye şikayet oluşturdum:

Altyapımın da desteklediğini belirterek Wi-Fi bağlantısında yaşanan kaybın önüne geçilebileceğini, modeme gelen hızın %10 arttırılarak kablosuz bağlantıda vaat edilen seviyeye ulaşabileceğimi yazdım.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• modem.png
    modem.png
    14,1 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleyen: Moderatör:
Çevresel etkenlerden ötürü hız düşer örneğin modeme olan uzaklığınla ilgili bir şeydir bu ayrıca 2.4 GHz, 5 GHz'ye göre çok geniş bir alanı kapsadığı için modemin antenlerinin yanında da olsan tam performansı vermeyecektir reddedileceğinden eminim. Bence durumla ilgili bir sorunun varsa çok geç olmadan fiyatlar kabul edilebilir durumdayken geç kalma bir modem veya router al derim.

Kullandığınız kablosuz internet, yani WiFi, yani modeminizin/routerınızın performansı sadece sizin sorumluluğunuzdadır. ISS'niz, BTK veya herhangi başka biri sizin WiFi sorununuzla ilgilenmek zorunda değildir. Hat değerlerinde en ufak sorun yok, olsa durum başka olabilirdi. Hatta çok daha yüksek hızları da kaldıracak kadar iyi değerler.

WiFi performansından memnun değilseniz basarsınız parayı en iyisinden router ya da mesh sistem alırsınız sorun düzelir. Evin her yerinde kablolu gibi hız alırsınız WiFi'dan.

WiFi'da kayıp var diye BTK'ya şikayet oluşturmak nedir yahu? Şaka mı? :) Troll konu mu bu? Öyle olsun lütfen.

Dikkat ediyorum herkes TTNET müşteri hizmetleri gibi cevaplar veriyor.🤣🤣
Bu yazdıklarınızı bende biliyorum arkadaşlar. Burada amaç hizmeti alabilmek. Evi kablolarla örüp çiviler çakmayı, ya da 5GHz modem almayı, 2000 TL masraf yapıp Wi-Fi 6'ya geçmeyi ben de bilirim. Ben bunları kendi cebimden sağlayacaksam hizmet kalitesi nerede kaldı? Yapacakları çok basit bir işlem varken ben neden bu eziyeti çekeyim. Altyapı desteklemez eyvallah. Binadaki kablolarda sorun vardır eyvallah. Bu hızı almak tek tuş uzağımdayken bu kadar masrafı bana yaptırmak sizce bir hizmet mi?

Dikkat ediyorum herkes TTNET müşteri hizmetleri gibi cevaplar veriyor.🤣🤣
Bu yazdıklarınızı bende biliyorum arkadaşlar. Burada amaç hizmeti alabilmek. Evi kablolarla örüp çiviler çakmayı, ya da 5GHz modem almayı, 2000 TL masraf yapıp Wi-Fi 6'ya geçmeyi ben debilirim. Ben bunları kendi cebimden sağlayacaksam hizmet kalitesi nerede kaldı? Yapacakları çok basit bir işlem varken ben neden bu eziyeti çekeyim. Altyapı desteklemez eyvallah. Binadaki kablolarda sorun vardır eyvallah. Bu hızı almak tek tuş uzağımdayken bu kadar masrafı bana yaptırmak sizce bir hizmet mi?

150 lira verip 2000 liralık hizmet mi bekliyorsunuz tam olarak anlayamadım?

Kullandığınız kablosuz internet, yani WiFi, yani modeminizin/routerınızın performansı sadece sizin sorumluluğunuzdadır. ISS'niz, BTK veya herhangi başka biri sizin WiFi sorununuzla ilgilenmek zorunda değildir. Hat değerlerinde en ufak sorun yok, olsa durum başka olabilirdi. Hatta çok daha yüksek hızları da kaldıracak kadar iyi değerler.

WiFi performansından memnun değilseniz basarsınız parayı en iyisinden router ya da mesh sistem alırsınız sorun düzelir. Evin her yerinde kablolu gibi hız alırsınız WiFi'dan.

WiFi'da kayıp var diye BTK'ya şikayet oluşturmak nedir yahu? Şaka mı? :) Troll konu mu bu? Öyle olsun lütfen.
TTNET in verdiği modemi kullanıyorum. Hayır trol değil. ciddi ciddi şikayet oluşturdum. Bu hızı bütün cihazlarda almak benim hakkım. Kullandığım cihazın wifi adaptöründe sorun vardır ya da en fazla 16 mbit destekliyordur o başka. Onun dışında eve örümcek ağı gibi kablo döşemek zorunda değilim ve dediğim gibi altyapım destekliyorsa bu hizmeti bana sağlamak zorunda. Bu zamanda kablolu internet kaldı mı ? Oyun oynayıp deli gibi dosya indirenler dışında var mı hala kablolu internet kullanan ?
150 lira verip 2000 liralık hizmet mi bekliyorsunuz tam olarak anlayamadım?
Dön bir daha oku lütfen.

TTNET'in verdiği modemi kullanıyorum. Hayır trol değil. Ciddi ciddi şikayet oluşturdum. Bu hızı bütün cihazlarda almak benim hakkım. Kullandığım cihazın Wi-Fi adaptöründe sorun vardır ya da en fazla 16 Mbit destekliyordur o başka. Onun dışında eve örümcek ağı gibi kablo döşemek zorunda değilim ve dediğim gibi altyapım destekliyorsa bu hizmeti bana sağlamak zorunda. Bu zamanda kablolu internet kaldı mı? Oyun oynayıp deli gibi dosya indirenler dışında var mı hala kablolu internet kullanan?

Dön bir daha oku lütfen.

TTNET'in verdiği 200 liralık modemle istediğiniz değerler pek mümkün değil gibi. Marketten 1 şişe su alıp bunun ph ı düşük bana daha yüksek phlı su verin dedinizmi ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı