İstediğim oyunda pingimi nasıl arttırabilirim?

furkan321

Centipat
Daha fazla  
Amacım pingimi düşürmek değil arttırmak ve ben sadece bazı oyunların hız sınırını kısıtlamak istiyorum nasıl yapabilirim? Eğer böyle bir çözüm yoksa sadece internet hızımı yavaşlatmak istiyorum nasıl yapabilirim?

Amacım pingimi düşürmek değil arttırmak ve ben sadece bazı oyunların hız sınırını kısıtlamak istiyorum nasıl yapabilirim? Eğer böyle bir çözüm yoksa sadece internet hızımı yavaşlatmak istiyorum nasıl yapabilirim?

Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama sadece merak ettiğimden soruyorum cevaplamak zorunda da değilsiniz. Herkes düşürmek isterken siz neden artırmak istiyorsunuz?

İnternet bağlantısı ayarlarını kurcalayın modemden hızınızı minimuma ayarlayın.

Oyunda sunucunuzu en uzak + VPN + modeme QoS ayarı + modemin çevresini kapatın modem ısınırsa ping yükselir hatta saç kurutma makinesi tutun Modem'e ping çıkar + Wi-Fi'deki şifreyi kaldır başkası bağlanırsa ping yükselir + Wi-Fi ile oynuyorsan Wi-Fi sinyal gücü'nü düşür Wi-Fi sinyal gücü düşerse internet daha yavaş çalışır ve ping yükselir+modem'iniz dıştan antenli ise 2 tane anten var ise 1 Anten'i sökün."Tenda D301 v2'nin sökmüştüm 1 Anten'i yanlışlıkla"+8 K video açın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı