İstediğim siteye erişemiyorum

Efe Mert Kaya

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle ben konuyu nereye açacağıma karar veremediğim için en uygun buraya karar verdim. Sorunum ise, bir siteye girmeye çalışıyorum ve beni başka saçma bir yere yönlendiriyor ama bu sadece bu sayfada oluyor ve başka kimsede olan bir problem değil, birden bire oldu ne olduğunu anlayan yok. Bir ilgilenirseniz çok sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bide böyle deneyin arkadaşıma 1 saat önce denettim ekran paylaşımıda yaptı giriyodu.

Kod:
www.csgotr.net/panel

Normaline zaten girmiyor :D Ya bende ekran görüntüsü atayım ne açıldığına dair bi dk.

Linki girdiğimde bu site açılıyor :( Explorer yandex chrome hatta steam tarayıcısından bile denedim bu açılıyor çözemedim ben olayı.

Öncelikle yazım hatalarımdan dolayı özür dilerim. Bundan sonra yapıcağım hataların da alttan alınmasını rica edebilir miyim. Çünkü bu site benim için çok acil ve önemli. Sorunum ise sadece bu siteye girmeye çalışırken oluyor. Birde modem ayarlarını sıfırlamak derken modemi yeniden kurmakdan felan bahsediyorsunuz ? tam anlıyamadım. İlginiz için teşekkürler.

Sorun kendiliğinden düzeldi. Fakat böyle bir hata neden oluşmuş olabilir? Bir fikriniz var mı?

Düzelmemiş bu seferde login yapdıkdan sonra başka bir siteye yönlendiriliyorum :(

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı