İsteğe bağlı hazırlıkta kalma var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ibrahim0320

Kilopat
Kesinlikle okunur, okuyun. İngilizceye daha önceden hiç çalışmadıysanız nasıl çalışacağınız hakkında fikriniz yoktur. Hiç değilse çalışma fikrini, nasıl çalışacağınızı öğrenirsiniz. Ona göre çalışırsınız ve dışardaki yabancı dil kurslarına dolusuyla para vermekten ziyade gidip hazırlık okuyun. Bunu yapan çok var. Dışarıda dil kursları pahalı olduğu için yabancı dilden sınava giriyorlar. Sonra öğrenmek istediği dilin, dil edebiyat bölümüne gidiyorlar ve bir sene hazırlık eğitimi alıp okulu bırakan çok kişi var. :)

Hocam ben uludağ üniversitesinde okumaya başlıyorum isteğe bağlı hazırlık olduğu için kalma yok sanırsam bilginiz var mı?

Hakkınızda hayırlısı olsun. Bölümünuz için çok gerekli İngilizce diye biliyorum. Ben henüz karar veremedim, karar verme aşamasındayım ama seçmeyecegim gibi gözüküyor.
Evet hocam mühendislik için ingilizce şart gibi artık. Hem bölüm zamanı çok daha zorlanacaktım şimdi iyi oldu. Özel değilse siz hangi bölüm ve üniversite desiniz?

Evet hocam mühendislik için ingilizce şart gibi artık. Hem bölüm zamanı çok daha zorlanacaktım şimdi iyi oldu. Özel değilse siz hangi bölüm ve üniversite desiniz?
Kesinlikle mühendislikte hem bölüm dersleri İngilizce olduğu için hem de direkt İngilizce ile bağlantılı olduğu için işiniz mecbur kalıyorsunuz bir yandan. Estağfurullah ne özeli, Kastamonu Üniversitesi İşletme.

Kesinlikle mühendislikte hem bölüm dersleri İngilizce olduğu için hem de direkt İngilizce ile bağlantılı olduğu için işiniz mecbur kalıyorsunuz bir yandan. Estağfurullah ne özeli, Kastamonu Üniversitesi İşletme
Hocam sayısal olduğum için bölüm hakkında pek bilgim yok ama ingilizce ne olursa olsun öğrenilmesi gerek gibi geliyor. Eğer kendinize güveniyorsanız dönem içinde rahatlıkla halledersiniz 4 yıllık bir serüveniniz olacak.

Hocam sayısal olduğum için bölüm hakkında pek bilgim yok ama ingilizce ne olursa olsun öğrenilmesi gerek gibi geliyor. Eğer kendinize güveniyorsanız dönem içinde rahatlıkla halledersiniz 4 yıllık bir serüveniniz olacak.
Ben ingilizce nasıl çalışmam gerektiğini hakkında da fikrim yoktu, bi yandan o yüzden hazırlık okumayı tercih ettim.

Haklısınız, okulda okurken boş zamanlarimda olsun vs. çalışır çok daha iyi seviyeye çekerim diye düşünüyorum. İngilizce seviyem A2 civarlarında, kendim çalışarak veya online üzerinden yabancı hocalar ile konuşarak çok daha iyi seviyeye alırım en azından B1-B2. Eskiden hocalar ile görüşüyordum kısıtlı zamanımda iyi de oluyordu. Halledilir yani anlayacağınız 🙏

Haklısınız, okulda okurken boş zamanlarimda olsun vs. çalışır çok daha iyi seviyeye çekerim diye düşünüyorum. İngilizce seviyem A2 civarlarında, kendim çalışarak veya Online üzerinden yabancı hocalar ile konuşarak çok daha iyi seviyeye alırım en azından B1-b2. eskiden hocalar ile görüşüyordum kısıtlı zamanımda iyi de oluyordu.

Dediğiniz gibiyse direk bölüme başlayabilirsiniz ama yine de tercih sizin. Bu arada Online hocalar derken Cambly veya benzeri uygulamalardan mı bahsediyorsunuz.

Dediğiniz gibiyse direk bölüme başlayabilirsiniz ama yine de tercih sizin. Bu arada Online hocalar derken Cambly veya benzeri uygulamalardan mı bahsediyorsunuz?
Doğrudur, o ve benzeri uygulamalar. Benim açıkçası hoşuma gidiyordu konuşmak, öğrenmek. Çok öyle pahalı değildir, şu an ne durumda bilmiyorum tabii.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı