Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere üniversite tercihleri dün bitti ve ailem tercih listemi son anda düzenlemiş istemediğim yerleri yazmışlar ve muhtemelen tutacak. Dilekçe yazarak ÖSYM'ye durumu izah ettim ama içim içimi yiyor. Yarın kaymakamlığa da gideceğim bir dilekçe yazmasını da ondan isteyeceğim. Bu durumu nasıl iptal ettirebilirim? Psikolojik olarak çökmüş haldeyim. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı, ne yapabilirim?
Siralaman bekledigin gibi degilse ve mezuna kalmayi dusunuyorken tercih yaptiysan ustteki hocama katiliyorum istemedigin tercih gelirse kayit yaptirma. Lakin kayit yaptirmasan bile tercih yaptigin ve yerlestirmen ciktigi icin obpn dusecek.
Mezuna kalma dusuncen yoksa ÖSYM'nin dilekceni olumsuz degerlendirecegi durumu goz onune alarak muhtemel yerlesecegin bolumun yatay gecis olanaklarini iyi arastir ve ailenden en uzak yere sansini dene
Üniversite kayıdı yapmadım AYT ve TYT'ye kayıt yaptım ben TYT AYT sınavlarını kayıt tarihlerini kaçırdım CİMER'e yazdım ÖSYM beni aradan biraz zaman geçti ücreti 3 gün içinde yatırın kayıt yaptıralım dediler.
Siralaman bekledigin gibi degilse ve mezuna kalmayi dusunuyorken tercih yaptiysan ustteki hocama katiliyorum istemedigin tercih gelirse kayit yaptirma. Lakin kayit yaptirmasan bile tercih yaptigin ve yerlestirmen ciktigi icin obpn dusecek.
Mezuna kalma dusuncen yoksa ÖSYM'nin dilekceni olumsuz degerlendirecegi durumu goz onune alarak muhtemel yerlesecegin bolumun yatay gecis olanaklarini iyi arastir ve ailenden en uzak yere sansini dene
Hocam psikolojik olarak çok yıprandım.Atatürk üniversitesi makine mühendisliği geldi uğraşacak gücüm kalmadı. Araştırdığım kadarıyla Atauni makine mühendisliği için de iyi bir okul gidip okumayı düşünüyorum şuan çok sağolun tavsiyeleriniz için.