İstemediğim okulda okuyorum

Olay gerçek arkadaşlar ben okuldaki saatim.

Ciddi bir konu ve şaka yapmıyorum lütfen ona göre yazın ben bıktım artık size şaka gibi geliyor vallahi bu okulda 1 gün dursanız anlarsınız neler çektiğimi okulda kalem kitap olur bunlar balta çakı sallama döner bıçağı tabanca getiriyorlar.

Okulunuzun adını söyler misiniz? Tamam öğrendim.

Erzurum özel osb teknokent mesleki ve teknik koleji (sözde kolej)

1698507305267.png

Ciddi bir konu ve şaka yapmıyorum lütfen ona göre yazın ben bıktım artık size şaka gibi geliyor vallahi bu okulda 1 gün dursanız anlarsınız neler çektiğimi okulda kalem kitap olur bunlar balta çakı sallama döner bıçağı tabanca getiriyorlar.

Sende götür hocam vs atın kaybeden okuldan gitsin.

4 arkadaşım vardı normal ve iyi olan kafa dengiydiler ama onlarda gitti tek kaldım artık sadece kekolar ve ben varım dayanamıyorum artık her gün kavga oluyor bana bulaşıyorlar falan okulda zaten ders yok 9 saat okulda mahsuruz.

Ya nasıl kamera yokmuş. Sırf bizim okulda 56 tane var koskoca okulda. Müdür hiç mi arama yapmıyor? Müfettiş vs. geliyordur. Madem öyle olaylar oluyor, güvenliği artırılsın okulun.

Ya hocam trollemeyin böyle bir okul olamaz biri öl*rse haberlere çıkar zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı