İstemsizce çekingen ve soğuk davranıyormuşum

seffabullut

Hectopat
Daha fazla  
Normalde çok sıcak ve sürekli gülen biriyim ama dışarıda çok yakın olduklarım dışında bir arkadaşımı falan görünce duruluyorum. Neden bilmiyorum ama selam veriyorlar ben de selam veriyorum ve sonra umursamaz olmaya başlıyormuşum. Bunu kendim fark etmiyorum ama herkes söylüyor.
Zaten diyecek bir şey bulamadığım için sohbet edemiyoruz bir de ben istemsizce soğuk yapmış gibi olunca iyice tanıdıklar uzaklaşıyor. Sizce neden olabilir bu?

Muhtemelen doğal halinde soğuksundur ama sevdiğin inanların yanında sıcak ve güleç biri oluyor olabilirsin bu normal bir şey sevdiğin insanlara farklı davranman. Diğer konuya gelince yani dışarıda umursamaz olmana o da muhtemelen onları görmeyi beklemediğinden dolayı ne tepki vereceğini bilememenden kaynaklanıyordur.

Muhtemelen doğal halinde soğuksundur ama sevdiğin inanların yanında sıcak ve güleç biri oluyor olabilirsin bu normal bir şey sevdiğin insanlara farklı davranman. Diğer konuya gelince yani dışarıda umursamaz olmana o da muhtemelen onları görmeyi beklemediğinden dolayı ne tepki vereceğini bilememenden kaynaklanıyordur.
Evet bu ikisi de tamamen doğru. Ama bunu nasıl aşacağım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı