Pinkman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 1.416 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2015 #1 Refleks olmuş resmen ya, orta parmağıma bir şey oluyor. Masa üstüne yenile yapmazsam içim içimi yiyor. Başka bu durumdan müzdarip olan var mı?
Refleks olmuş resmen ya, orta parmağıma bir şey oluyor. Masa üstüne yenile yapmazsam içim içimi yiyor. Başka bu durumdan müzdarip olan var mı?
T Tekno bükücü Hectopat Katılım 28 Mayıs 2015 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2015 #2 Bilgisayar başında fazla oturmaktan oluyor galiba. Benim sorunum farklı. Fareyi biraz kaldırıp üzerinde durduğu zemine vuruyorum, yapmassam sokaktaki bir köşeye çekilmiş bonzaiciler gibi oluyorum. Beş tane fare bozdum.
Bilgisayar başında fazla oturmaktan oluyor galiba. Benim sorunum farklı. Fareyi biraz kaldırıp üzerinde durduğu zemine vuruyorum, yapmassam sokaktaki bir köşeye çekilmiş bonzaiciler gibi oluyorum. Beş tane fare bozdum.
Yaşar Portakal Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 1.538 Çözümler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 17 Temmuz 2015 #3 O takıntı bende de var maalesef.
D deepdark0 Ziyaretçi 17 Temmuz 2015 #4 Yapacak iş bulamayınca oluyor. Bazen yaparım. Bırakmak lazım. Sürekli bilgisayar kullanmaktan oluyor.
Yapacak iş bulamayınca oluyor. Bazen yaparım. Bırakmak lazım. Sürekli bilgisayar kullanmaktan oluyor.
BlueFear Kilopat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 400 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2015 #5 Herhangi bir programı kapatıp masaüstüne geri döndüğüm zaman ben de alışkanlık olarak yapıyorum.
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 17 Temmuz 2015 #6 Eski zamanlardan beri var. Birde fareyi öyle bir kullanıyorum ki imleç siyah olsa gören sinek zannedecek.
Eski zamanlardan beri var. Birde fareyi öyle bir kullanıyorum ki imleç siyah olsa gören sinek zannedecek.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 17 Temmuz 2015 #7 Ben de sürekli bir yere sağ tıklayıp tekrar boş bir yere sol tıklıyorum. Çok hoş bir şey yani.
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 17 Temmuz 2015 #8 Bende de vardı ilk zamanlar, şimdi nerdeyse hiç yenile yapmıyorum.
vilgax Kilopat Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 169 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Talebe :) 17 Temmuz 2015 #9 Bende de aynı şey var. Tarayıcıyı kapattığımda ve ya bir programı illaki önce sol tıklayıp sonra yenile yaparım
Bende de aynı şey var. Tarayıcıyı kapattığımda ve ya bir programı illaki önce sol tıklayıp sonra yenile yaparım
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2015 #10 Ben hiç yenile yapmıyorum ama bunu okuduktan sonra yenile yapasım geldi