Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende yok fakat bir arkadaşta var. Teamviewer ile bağlanıyorum virüsleri silmek için. Ben açıyorum bir program, arkadaş alta indirip masaüstünü yeniliyor çok gıcık oluyorum.
Böyle bir seyi ilk defa duyuyorum...
Takinti olmasin... Ben o yenile fonksiyonunun orda neden oldugunu bile bilmiyorum...
Yani degisiklikler anlik kaydoluyor neden yenilemeye gerek var ki?
Linux'a geçtiğimde yenile tuşu olmayınca basacak yer bulamadığım bir illet bende de var Nedeni takıntı değil külüstür sistemlerimizden kalma bir şey. Sistemde donma veya ekranda pencere bug'u oluştuğunda sistem yanıt vermediğinde sıkça yapılan bir şey olduğundan kurtulması zor olan bir illettir Çözüm basit Linux veya yeni sistem almanız lazım.
Benim durumum daha vahim sanırım, yapacak bir şey bulamayınca masa üstünde mause un sol tuşuna basılı tutarak ekranda dikdortgenler çizer programların toplu halde yerini değiştiririm sonra eski haline getiririm tabi ekranı yenilemezsemde içim rahat etmez.