İşten Çıkarılma Sonrası Tazminat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Öğrenmem gereken bütün yasal bilgileri toplamaya çalışıyorum, 2-3 gün içinde avukat arkadaşımla da görüşücem, kanıtlamam gereken konularda kamera kayıtları var zaten, onun hakkında sıkıntı yaşayacağımı zannetmiyorum.

Çıkışın oldu ve tazminatın yattı mı şuan?

Henüz sgk dan çıkışım olmadı ve tazminatım yatmadı. Şuan sadece sözlü olarak işten çıkartıldım.

Çıkışınızı isteyin bence hemen ve o gün yatmazsa tazminat ihtar çekin ki ödemezler ise faize konu olsun.

@Apollo 11

O senin hakkın. İhtiyacın yoktur o ayrı konu. Faizini yardıma muhtaç birisine verebilirsin. Evine erzak filan alabilirsin.

Arkadaş senin sendikan yok mu? Sendikan varsa git onlara bildir ve sendika sana ücretsiz avukatta sağlar ama sendikan olsun olmasın kesinlikle bir kağıta imza atma. Şirket kendini kurtarmak icin yakın zamanda seni işe cağırmak icin kağıt yollayacaktır ama sen bunu bekleme hemen bugün yarın bir dilekce yaz avukatın aracılığıyla mahkeme başvur yoksa haklıyken haksız duruma düşersin en azından avrupada sürec böyle işliyor , bence Türkiye'de aynı kanunlar vardır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…