Ben işten çıkıp üniversite sınavına girmek istiyorum, 23 yaşımdayım. Daha önce okuduğum bölüm vardı ama hem istemediğim bir bölümdü hem de kaydımı silmişler zaten. Ailem bana daha önceki kötü puanım yüzünden güvenmiyor. Ben çok çalışmadım geçmişte üstüne psikolojik hastalıklar da binince düşük puan aldım. Şimdiki hedefim ODTÜ o yüzden gelecek sene sınava girmek istiyorum. Ben aileme çıkayım 400 gün kala başlayayım diyorum. Çünkü uzun süredir çalışmadığım için temelim yok ayrıca OBP'm 70. bu yüzden de ne kadar erken başlarsam o kadar iyi olur benim için.
Ailem de Ekim'de çık diyorlar, 8 ayda yetiştirmem ki ben, sayısal ilk 20 bin istiyorum. Hani işim de iyi değil zaten hakkımı alamıyorum, market işinde çalışıyorum. 18 bin TL karşılığında çalışıyorum onu da parça parça ve maaş günümden 2 hafta geçtikten sonra alıyorum. Sigortam da yok. Tek başıma küçük markette çalışıyorum. Patronum hem belediye de çalışıp maaş alıyor hem de akşamları gelip kasadaki tüm parayı alıyor. Üstüne günlük yemek param olan 150 TL'ye bile göz dikiyor. Ne yapmalıyım sizce? Ayrıca aileme nasıl anlatabilirim?
Ailem de Ekim'de çık diyorlar, 8 ayda yetiştirmem ki ben, sayısal ilk 20 bin istiyorum. Hani işim de iyi değil zaten hakkımı alamıyorum, market işinde çalışıyorum. 18 bin TL karşılığında çalışıyorum onu da parça parça ve maaş günümden 2 hafta geçtikten sonra alıyorum. Sigortam da yok. Tek başıma küçük markette çalışıyorum. Patronum hem belediye de çalışıp maaş alıyor hem de akşamları gelip kasadaki tüm parayı alıyor. Üstüne günlük yemek param olan 150 TL'ye bile göz dikiyor. Ne yapmalıyım sizce? Ayrıca aileme nasıl anlatabilirim?